• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάτω από το ρεκόρ πίστας ο Pedrosa!
Πολλά προβλήματα και απογοήτευση για Stoner!
Νέα 18/08/2012 - 12:33

Με την δυνατή βροχή, από το προηγούμενο βράδυ, να δημιουργεί δύσκολες συνθήκες – το πρωί – τα πράγματα ήταν πιο περίπλοκα για τους αναβάτες σε σχέση με το απόγευμα, όταν και τα επίπεδα πρόσφυσης βελτιώθηκαν σημαντικά και αυτό έδωσε την δυνατότητα στο δίδυμο της Honda να σημειώσει πρόοδο με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας τους!

 

Ο Pedrosa εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις βελτιωμένες συνθήκες και έριξε τον χρόνο του κατά 2.4 δευτ. σε σχέση με το πρωί (χτες) κάνοντας χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας με 1.39.783! Το ρεκόρ κατέχει ο Stoner με 1.39.807 το 2011! «Το απόγευμα η πίστα ήταν λίγο καλύτερη σε σχέση με το πρωί κι έτσι καταφέραμε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας, δοκιμάζοντας τα σκληρά ελαστικά τα οποία δούλεψαν πολύ καλλίτερα σε σχέση με τα μαλακά που φορέσαμε το πρωί», παραδέχτηκε ο Ισπανός αναβάτης της Honda

 

«Όπως φάνηκε, οι χρόνοι θα συνεχίσουν να πέφτουν όσο βελτιώνεται η πρόσφυση στην πίστα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά! Έχουμε μια καλή βάση από την οποία μπορούμε να συνεχίσουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα). Βέβαια, έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε κάθε τομέα και πρέπει ειδικότερα να εστιάσουμε στις αναρτήσεις και στα ηλεκτρονικά! Παράλληλα πρέπει να προσέξουμε και τα ελαστικά, διότι έχει πολύ ζέστη έξω και αυτά φθείρονται πολύ γρήγορα!»

 

Ο Stoner είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στα πρώτα ελεύθερα και το απόγευμα κατάφερε να ρίξει τον χρόνο κι άλλο, ωστόσο αντιμετώπισε ένα θέμα με το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του το οποίο δεν του επέτρεψε να πετύχει κάτι καλλίτερο από την 5η θέση!

 

«Δοκιμάσαμε μερικά πράγματα το πρωί, αλλά με την πίστα να είναι τόσο γλιστερή δεν πήραμε πολλά από αυτά…», σχολίασε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής «Το απόγευμα ξέραμε τι έπρεπε να δοκιμάσουμε αλλά δυστυχώς αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα. Είχαμε ένα θέμα με τα ηλεκτρονικά σε μια έξοδο και στην συνέχεια είχα μια περίεργη αίσθηση από το πίσω μέρος… ίσως καμμιά πέτρα να μπήκε στην αλυσίδα ή κάτι τέτοιο, δεν είμαστε σίγουροι τι έγινε ακόμα. Επειδή δεν προσδιορίσαμε ακριβώς το πρόβλημα, δοκίμασα με την δεύτερη μοτοσυκλέτα και έκανα λίγους γύρους. Κάπως απογοητευτικά τα πράγματα, όμως αύριο (σ.σ. σήμερα) ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο!

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαιρετικός o Spies στην Ινδιανάπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα