• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξαιρετικός o Spies στην Ινδιανάπολη!
Στην τρίτη θέση με προβλήματα ο Lorenzo!
Νέα 18/08/2012 - 10:45

Ο Τεξανός αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha βρέθηκε στην δεύτερη θέση στο τέλος της χτεσινής ημέρας, με 0.295 δευτ. διαφοράς από τον πρώτο Dani Pedrosa και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του Lorenzo!

 

«Η πίστα βελτιώθηκε πάρα πολύ το απόγευμα, σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε το πρωί», δήλωσε ο Αμερικανός άσος! «Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πραγματικά καλά και κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στην αρχή. Στην συνέχεια εστιάσαμε στο στήσιμο για τον αγώνα. Φορέσαμε τα σκληρά ελαστικά μόνο και καταφέραμε να είμαστε γρήγοροι και σταθεροί, πράγμα ενθαρρυντικό. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα χρησιμοποιήσουμε τα μαλακά ελαστικά για να δούμε αν θα είμαστε εξίσου γρήγοροι για τις κατατακτήριες… βέβαια για τον αγώνα, το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας είναι καλό!»

 

Ο Lorenzo δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά την πρώτη ημέρα, με τις συνθήκες της πίστας να αποτελούν δυνατή πρόκληση για τον Ισπανό, ο οποίος έψαξε σταθερούς χρόνους. Το απόγευμα όμως, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση!

 

«Ήμασταν καλύτεροι το απόγευμα από το πρωί!», παραδέχτηκε ο Jorge «Καταφέραμε μειώσουμε την διαφορά από την πρώτη θέση. Δεν ένιωθα άνετα στην πίστα κι έτσι ελπίζω αύριο (σ.σ. σήμερα) να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση. Η συγκεκριμένη πίστα είναι κάπως δύσκολη για εμάς ώστε να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο. Δυσκολεύομαι αρκετά στην είσοδο των στροφών, όπου δεν έχω αρκετή πρόσφυση…»

 

Επόμενο άρθρο »

Κάτω από το ρεκόρ πίστας ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 ΕΔ2: Τρομερός ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα