• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ2: Τρομερός ο Espargaro!
Άφησε πίσω του πάνω από μισό δευτ. τον Marquez!
Νέα 17/08/2012 - 00:18

O Pol Espargaro έκανε ξεκάθαρες τις βλέψεις του για αυτό το Σ/Κ, με τον Ισπανό οδηγό της Pons 40 HP να σημειώνει 1.43.575 το απόγευμα στην Ινδιανάπολη και να αφήνει πίσω του πάνω από μισό δευτερόλεπτο το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marc Marquez! Πάντως, πρέπει να πούμε ότι ο τελευταίος έκανε αρκετές αλλαγές στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, που δεν του επέτρεψαν να πετύχει κάτι καλύτερο από το 1.44.143! Την 3η θέση στην λίστα πήρε ο Ιταλός Claudio Corti, ο οποίος θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος από την απογευματινή του απόδοση!

 

Ο Scott Redding δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του και κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση της κατάταξης, μπροστά από τον Nico Terol που δείχνει αναζωογονημένος μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα! Ο Dominique Aegerter επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατακτώντας – όπως και το πρωί – την 6η θέση, με τον Smith να ακολουθεί ελάχιστα πίσω του, παίρνοντας την 7η θέση και ταυτόχρονα δείχνοντας μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το πρωί στην Αμερική.

 

Ο Simone Corsi σημείωσε τον 8ο καλλίτερο χρόνο, μπροστά από τον Esteve Rabat, ο οποίος μάλιστα είχε μια πτώση στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, σήμερα το απόγευμα. Τέλος, ο Andrea Iannone, ο οποίος τα είχε πάει πολύ καλά το πρωί, δεν κατάφερε να επαναλάβει εκείνη του την απόδοση και έμεινε στην 10η θέση, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο αύριο!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη των οδηγών την Moto2, στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικός o Spies στην Ινδιανάπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3 ΕΔ2: O Cortese κυρίαρχος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα