• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3 ΕΔ2: O Cortese κυρίαρχος
Δυνατές μάχες στις πρώτες θέσεις – 29ος και πάλι ο Σίσσης!
Νέα 17/08/2012 - 22:30

Με χρόνο 1.49.307, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Cortese δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους υπόλοιπους αναβάτες της μικρής κατηγορίας και πήρε την πρώτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα που διεξήχθησαν το απόγευμα στην πίστα της Αμερικής. Ο Kent παρουσιάστηκε και πάλι ιδιαίτερα δυνατός και κατάφερε να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στον τελευταίο του γύρο! Εκπληκτικός ήταν και ο Oliveira, ο οποίος σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της λίστας, πετυχαίνοντας τον 3ο καλλίτερο χρόνο, λίγο κάτω από 3/10 από την κορυφή!

 

Ο Maverick Vinales, ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, έδειχνε ότι θα κατάφερνε να πάρει την πρωτιά σήμερα το απόγευμα, ωστόσο δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του στα τελευταία λεπτά και μοιραία έμεινε στην 4η θέση. Πίσω του, για 1/10, βρίσκουμε τον Salom, ο οποίος βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα. Ο Alex Rins, ο ομόσταυλος του Oliveira, παρουσιάστηκε και αυτός βελτιωμένος κατακτώντας την 6η θέση, ενώ πίσω του συναντάμε το δίδυμο της ομάδας του Aspar, Jonas Folger και Hector Faubel. Αναμφίβολα ο πρώτος θα είναι πολύ ικανοποιημένος που πήγε στην ομάδα του Aspar, καθώς δείχνει τις ίδιες οδηγικές ικανότητες που είχαμε δει και πέρυσι!

 

Στην 9η θέση, έχοντας δύσκολο έργο, ολοκλήρωσε ο Rossi, ο οποίος πέρα από το ότι είχε πρόβλημα στο να βάλει μπροστά την μοτοσυκλέτα του, έπεσε λίγο αργότερα για 2η φορά την ίδια ημέρα! Τέλος, ο Adrian Martin κατάφερε να κλείσει την δεκάδα των πρώτων οδηγών.

 

Ο Θανάσης δεν κατάφερε να βρει το αντίδοτο για την άσχημη πρωινή του εμφάνιση και στα δεύτερα ελεύθερα κατέκτησε και πάλι την 29η θέση της κατάταξης, μένοντας πολύ πίσω από τις μπροστινές θέσεις αν και βελτίωσε πολύ τον χρόνο του σε σχέση με το πρωί, κάτι που όμως ίσχυσε και για τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας… Από τον δέκατο Martin ο νεαρός Έλληνας ήταν πίσω για πάνω από 2 δευτερόλεπτα, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα την ομάδα του και τον ίδιο, αν θέλουν να καταφέρουν μια θέση μέσα στην δεκάδα την Κυριακή. Ωστόσο ακόμα και αυτός ο στόχος φαντάζει δύσκολος, αν και ο Σίσσης μας έχει συνηθίσει να τα πηγαίνει πιο καλά στους αγώνες παρά στα δοκιμαστικά!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2 ΕΔ2: Τρομερός ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 ΕΔ1: O Espargaro εντυπωσιακός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα