• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ1: O Espargaro εντυπωσιακός
Από κοντά ο Marquez αρκετά πιο πίσω οι υπόλοιποι!
Νέα 17/08/2012 - 22:29

Αφού πέρασαν οι δυο προηγούμενες κατηγορίες του Πρωταθλήματος από την πίστα της Ινδιανάπολης, οι αναβάτες της Moto2 ολοκλήρωσαν τα πρώτα τους ελεύθερα στο στεγνό και με τον ήλιο να συμπαραστέκεται στις προσπάθειές τους! Μετά το αρκετά μεγάλο διάλειμμα, η επιστροφή στην δράση “είδε” τον Espargaro να συνεχίζει ακριβώς από εκεί όπου σταμάτησε, όντας για μια ακόμα φορά εντυπωσιακός στα ελεύθερα και με έναν ταχύτατο τελευταίο γύρο, κατάφερε να αρπάξει την πρώτη θέση της κατάταξης! Ο χρόνος του ήταν 1.44.239!

 

Στην δεύτερη θέση, αφού έχασε το προβάδισμα στην μάχη με το χρονόμετρο που είχε αποκτήσει νωρίς στις ΕΔ1, συναντάμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μελλοντικό ομόσταυλο του Dani Pedrosa: Marc Marquez! Η διαφορά του από τον μεγάλο του αντίπαλο ήταν λίγο πάνω από 2/10, με τους Ισπανούς να κάνουν επίδειξη δύναμης στην Αμερική αφήνοντας τον τρίτο Iannone πολύ πίσω, στα 1.3 δευτερόλεπτα διαφορά!

 

Ο Esteve Rabat – ο οποίος για λίγο είχε πάρει τα ηνία στην αρχή – ολοκλήρωσε στην 4η θέση, ενώ σε καλή ημέρα βρέθηκε και ο Corti, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 5η θέση της λίστας! Πολύ καλός και ο αναβάτης της Technomag-CIP, Dominique Aegerter, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 6η θέση, μπροστά από τον Luthi. Ο τελευταίος έχει πολύ δουλειά να κάνει μέχρι την ημέρα του αγώνα και οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι πολύ προβληματισμένος με τα σχεδόν +2 δευτ. από τον πρώτο…!

 

Ο Nico Terol ήταν αρκετά καλός την πρώτη ημέρα στην Ινδιανάπολη και πέτυχε τον 8ο ταχύτερο χρόνο με την Suter του, ενώ ελάχιστα πίσω του βρέθηκε ο οδηγός της Marc VDS Racing, Scott Redding. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Julian Simon!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη των οδηγών της μεσαίας κατηγορίας, στο αρχείο πιο κάτω στην σελίδα!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3 ΕΔ2: O Cortese κυρίαρχος

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ2: Σίφουνας ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα