• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ2: Σίφουνας ο Pedrosa
Με φοβερούς χρόνους και ρεκόρ τελικής
Νέα 17/08/2012 - 22:27

O Dani Pedrosa καθάρισε στις Ελεύθερες Δοκιμές 2 με σταθερά γρήγορους γύρους και το χρονόμετρο να σταματάει στο 1:39.783, ενώ η “παγίδα” ταχύτητας έγραψε για την Honda του 335.7 χλμ/ώρα, που είναι νέο ρεκόρ τελικής ταχύτητας για την Αμερικανική πίστα. 

Ο μόνος που στο τέλος κατάφερε να πλησιάσει τους χρόνους του Ισπανού ήταν ο Ben Spies που με την Yamaha Μ1 έφτασε στο 1:40.078, με επίσης αρκετούς γρήγορους γύρους, κάτι που δεν κατάφερε ο ομόσταυλός του Jorge Lorenzo που έμεινε ισό δευτερόλεπτο πίσω του. Κοντά στον Ισπανό της Yamaha o Andrea Dovizioso που μπαίνει στον αγώνα με φανερά ανεβασμένη ψυχολογία, με τις φήμες περί υπογραφής του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, να είναι μια αναγνώριση της αξίας του.

 

Ο Casey Stoner με πολλά νεύρα προς το τέλος των δοκιμών δεν φαίνεται να βρήκε με τους μηχανικούς του τις σωστές ρυθμίσεις και θα περιμένει αύριο για να κάνει κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Ο Cal Crutchlow με αντίθετη ψυχολογία από αυτή του ομόσταυλού του έμεινε 1.272 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή στην 6η θέση, ελάχιστα μπροστά από τον Alvaro Bautista που θέλει απεγνωσμένα να ξαναγυρίσει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η θέση του στην Gresini Honda δεν είναι καθόλου σίγουρη.

O Stefan Bradl από την πλευρά του δεν συνέχισε την καλή πρωινή του εμφάνιση, αλλά έμεινε μπροστά από τις εργοστασιακές Ducati που περιορίστηκαν στις θέσεις 9 & 10, με τους Hayden & Rossi αντίστοιχα.

Ο Randy De Puniet ήταν η πρώτη CRT με εντυπωσιακό χρόνο στο 1:41.855, παρά τα 21.2 χλμ/ώρα διαφορά τελικής στην ευθεία από τον Pedrosa!

O Toni Elias που αντικατέστησε τον Ηector Barbera που έπεσε και κτύπησε το πρωί, έκανε και πάλι απογοητευτική εμφάνιση με διαφορά 3.3'' από την κορυφή και 1.3'' από την πρώτη CRT.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2 ΕΔ1: O Espargaro εντυπωσιακός

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ1: Οι Honda μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα