• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ1: Οι Honda μπροστά
Ρεκόρ τελικής οι Ducati
Νέα 17/08/2012 - 18:53

H Indianapolis υποδέχτηκε το MotoGP με πρωινή βροχή που είχε αφήσει αρκετή υγρασία σε ορισμένα σημεία της πίστας, παρά το ότι νωρίτερα οι μοτοσυκλέτες της Moto3 καθάρισαν αρκετά την άσφαλτο. 

Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος των 45' λεπτών των Ελεύθερων Δοκιμών 1 οι χρόνοι ήταν αρκετά ψηλοί. Αργότερα την πρωτοπορία πήραν σταθερά οι Pedrosa & Stoner με την Honda RV213V του Αυστραλού να γράφει τελικά 1:41.925 και να παίρνει την 1η θέση, με τον Ισπανό 0.181 του δευτερολέπτου πίσω του.

Ο Nicky Hayden – μέσα στην έδρα του – έπαιζε από την αρχή στις πρώτες θέσεις και στον τελευταίο του γύρο έβαλε την Ducati του μπροστά από την Yamaha του συμπατριώτη του Ben Spies που έιχε την 3η θέση.

Πίσω από τους δύο Αμερικανούς ο Stefan Βradl κέρδισε την άτυπη μάχη των δορυφορικών Honda. O Alvaro Bautista πάντως φάνηκε δυνατότερος από ότι στους προηγούμενους τρεις αγώνες.

Στην 6η θέση ο Cal Crutchlow που είχε μια πτώση, χωρίς να πάθει τίποτε, ενώ αντίθετα ο ήδη τραυματίας Hector Barbera μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, μετά τη δική του πτώση.

Οι μελλοντικοί ομόσταυλοι Jorge Lorenzo & Valentino Rossi βρέθηκαν μόλις στις θέσεις 8 & 9, αλλά με την Ducati GP12 του Ιταλού να γράφει 328.7 χλμ/ώρα και να βελτιώνει σχεδόν κατά 5 χλμ/ώρα το προηγούμενο ρεκόρ πίστας σε τελική, που είχε ο Alex De Angelis και η Honda του από το 2009. Με 326.9 χλμ/ώρα η 2η ταχύτερη στην ευθεία ήταν η κόκκινη μοτοσυκλέτα του Hayden.

O Yonny Hernadez, με την FTR-Kawasaki ήταν ο ταχύτερος των CRT μοτοσυκλετών, που σε αυτό τον αγώνα έχουν παρέα από τον Steve Rapp (Attack Performance) που συμμετείχε και στις δοκιμές της Laguna Seca και από τον Aaron Yates (GPTech) που κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε Grand Prix.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ2: Σίφουνας ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3: Kent – Miller τις εντυπώσεις στις ΕΔ1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα