• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3, ΕΔ3: Σαρωτικός ο Cortese!
Αισθητά βελτιωμένος ο Σίσσης στην 17η θέση!
Νέα 18/08/2012 - 17:51

Η ηλιόλουστη – και στεγνή – πίστα της Ινδιανάπολης καλωσόρισε τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν πριν λίγα λεπτά τις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές τους, πριν τις αποψινές κατατακτήριες! Για μια ακόμη φορά, ο Cortese παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σήμερα το πρωί, 1.48.514, αφήνοντας πίσω του για 3/10 τον ομόσταυλό του, Danny Kent! Ο τελευταίος δείχνει κι αυτός σε εκπληκτική κατάσταση, μετά την επιστροφή από το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα! Ο βασικότερος από τους αντιπάλους του Cortese στο Πρωτάθλημα, o Vinales, δεν κατάφερε να κοντράρει τον Γερμανό αναβάτη της KTM, μένοντας στην 3η θέση, με σχεδόν μισό δευτερόλεπτο διαφοράς!

 

Την 4η θέση κατέλαβε ο Alex Rins, ο οποίος σταδιακά βελτιώνεται και δείχνει έτοιμος για τις αποψινές κατατακτήριες! Κατάφερε να περάσει σε χρόνους τον Faubel και τον Folger, οι οποίοι ολοκλήρωσαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Βέβαια, να πούμε ότι το νέο δίδυμο της ομάδας του Aspar δείχνει πολλά υποσχόμενο και μπορεί να έχει ένα καλό πλασάρισμα και το απόγευμα. Ο Oliveira περιορίστηκε στην 7η θέση, αφήνοντας τον νεαρό Ιταλό, Fenati, στην 8η. Ο Kornfeil ακολούθησε, με τον Moncayo να κλείνει την πρώτη δεκάδα αναβατών!

 

Ο δικός μας Θανάσης παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σύγκριση με την καταστροφική χτεσινή ημέρα, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στην 17η θέση της κατάταξης και να δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στην γραμμή εκκίνησης του αυριανού αγώνα, μέσω των κατατακτηρίων σήμερα το απόγευμα! Ο νεοφερμένος στην κατηγορία και οι μηχανικοί του έκαναν τις απαραίτητες αλλαγές στην μοτοσυκλέτα, ώστε ο οδηγός της ΚΤΜ να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός, όπως και έγινε! Ο χρόνος του βελτιώθηκε σχεδόν 2.5 δευτερόλεπτα από τα δεύτερα ελεύθερα χτες, ενώ και η διαφορά του από την κορυφή μειώθηκε στα 2 περίπου δευτερόλεπτα! Παράλληλα, ο μικρός βελτιώθηκε και στην τελική του ταχύτητα, σημειώνοντας 226.9 χαω που ήταν και η τρίτη καλύτερη επίδοση σήμερα το πρωί!

 

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, όταν μεγάλα κομμάτια από γρασίδι σκόρπισαν στην πίστα μετά από πτώση του Finsterbusch!

 

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία από τις ΕΔ3 στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ3: Φοβερός Stoner, έκπληξη ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός συνέχειας ο Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα