• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ3: Φοβερός Stoner, έκπληξη ο Bradl
O Rossi βελτιώθηκε, προβλήματα ο Lorenzo!
Νέα 18/08/2012 - 18:32

O Casey Stoner έκανε πράξη αυτά που είπε στις χθεσινές του δηλώσεις, ότι δηλαδή ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να λύσουν τα προβλήματά τους σήμερα και όχι μόνο τα έλυσαν αλλά και ξεπέρασαν όλους – ακόμη και τον ομόσταυλο Pedrosa που χθες έδειχνε σε τρομερή φόρμα. 

Ο Αυστραλός με την Honda του να είναι ταχύτερη και στην ευθεία με 335.2 χλμ/ώρα, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:39.182, πολύ κάτω από το δικό του περσινό ρεκόρ πίστας και πολύ κοντά στο απόλυτο – πάλι δικό του – γρηγορότερο γύρο, που είναι 1:38.850.

Ο Dani Pedrosa μετά από ένα χαλαρό ξεκίνημα στα 45' λεπτά των ΕΔ3, πίεσε στο τέλος πέρασε πρώτος, αλλά έχασε για 0.187 του δευτερολέπτου την πρωτιά. Πάντως η Honda δείχνει να έχει ξεπεράσει σε αυτήν την αριστερόστροφη πίστα τα περισσότερα προβλήματά της, κάτι που είχε επισημάνει ο Αυστραλός οδηγός την Πέμπτη.

 

Ο τοπικός Ben Spies συνέχισε την καλή χθεσινή του εμφάνιση και συνεχώς φλέρταρε με την πρώτη θέση, για να μείνει τελικά 3ος, αλλά με μικρή διαφορά στα 0.204.

Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη είναι η απόδοση του 22χρονου Stefan Bradl, με την δορυφορική LCR Honda, που σημείωσε με 1:39.681 τον 4ο ταχύτερο χρόνο και μάλιστα ήταν ο μόνος από τους υπόλοιπους οδηγούς που κατέβηκε από το 1'40'' εντυπωσιάζοντας ακόμη και την ίδια του την ομάδα.

Ο Andrea Dovizioso με την δορυφορική Yamaha Tech 3 είναι στην 5η θέση, ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο Alvaro Bautista ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του εαυτό και είναι 6ος μπροστά από τον Jorge Lorenzo που ένα λάθος στον τελευταίο του γύρο του στέρησε την πιθανότητα να βρεθεί κοντά στην 5η θέση.

Πολύ κοντά του 8ος ο Valentino Rossi είναι ο πρώτος της Ducati, μειώνοντας σημαντικά τη διαφορά του σε σχέση με χθες, αφού τώρα είναι στο +1.1 από το +1.7 που ήταν.

Ο Cal Crutchlow στην 9η θέση φαίνεται ότι έχει αφήσει την κακή ψυχολογία του να τον πάρει από κάτω, αφού όπως και χθες έπεσε, ευτυχώς χωρίς να πάθει κάτι. Ο Βρετανός δεν έχει βρει ομάδα ακόμη και δείχνει πολύ εκνευρισμένος.

Ο Nicky Hayden με τη σειρά του δεν είναι ευχαριστημένος με το +1.3 και τη 10η θέση.

 

11ος και 1ος ανάμεσα στις CRT μοτοσυκλέτες ο Aleix Espargaro με την Aprilia ART, με πάρα πολύ καλό χρόνο, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει 17 χλμ/ώρα διαφορά στη ευθεία από τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες. Πολύ κοντά του ο Υonny Hernadez, που εντυπωσίασε και πάλι με τις πλαγιολισθήσεις του.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2, ΕΔ3: 3 στα 3 για Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3, ΕΔ3: Σαρωτικός ο Cortese!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα