• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2, ΕΔ3: 3 στα 3 για Espargaro!
Φοβερή τριπλή μάχη για την κορυφή!
Νέα 18/08/2012 - 19:51

Όλοι οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας βγήκαν στην πίστα για να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο τον καλό καιρό και τις καλές συνθήκες πίστας! Ωστόσο μόνον τρεις από αυτούς κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να δώσουν την δική τους, συναρπαστική μάχη για την κορυφή! Πρώτος ήρθε – και πάλι – ο αφηνιασμένος Espargaro με χρόνο 1.43.400, δείχνοντας έτοιμος για την pole σήμερα το απόγευμα! Δεύτερος, για κάτι περισσότερο από μισό δέκατο, ολοκλήρωσε ο Redding, ο οποίος άφησε στην 3η θέση το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, Marquez! Οι τρεις τους είχαν διαφορά λιγότερη του ενός δεκάτου, κάτι που προμηνύει θεαματικές μάχες και λίγο αργότερα, στις κατατακτήριες!

 

Εξαιρετικός ήταν ο Nakagami στα τελευταία ελεύθερα και κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση, αφήνοντας στην 5η τον Mika Kallio! Ο Andrea Iannone σημείωσε τον 6ο καλύτερο χρόνο, κάτι που θα του δώσει ώθηση μετά τις δυσκολίες που είχε χτες το απόγευμα. Ο Zarco πρόλαβε να περάσει στην 7η θέση με έναν γύρο αρκετά νωρίς, μιας και στην συνέχεια μια πτώση τον άφησε εκτός από το υπόλοιπο της διαδικασίας.

 

Ο Corti περιορίστηκε στην 8η θέση σήμερα, χωρίς να καταφέρνει να επαναλάβει την χτεσινή του μεγάλη εμφάνιση, όταν και κατέκτησε την 3η θέση. Το ενθαρρυντικό όμως για τον Ιταλό, είναι ότι βρίσκεται λίγο κάτω από 9/10 από την κορυφή! Ο ομόσταυλος του Espargaro, Rabat, φιγουράρει στην 9η θέση της λίστας, ενώ ο Corsi ήταν σταθερός και γρήγορος, καταφέρνοντας να μπει στην πρώτη δεκάδα οδηγών.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι των οδηγών στο αρχείο λίγο πιο κάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3, KAT: Ασταμάτητος ο Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ3: Φοβερός Stoner, έκπληξη ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα