• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3, KAT: Ασταμάτητος ο Cortese!
Φοβερή μάχη με Kent – Vinales! 23ος ο Σίσσης!
Νέα 18/08/2012 - 21:36

Η αρχή των κατατακτηρίων της Moto3 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τον Faubel να πέφτει πολύ νωρίς, από highside, την κόκκινη σημαία να σηκώνεται μετά το σοβαρό αυτό ατύχημα και την διαδικασία να διακόπτεται για δέκα περίπου λεπτά! Ο Faubel οδηγήθηκε με πόνους στο στήθος και στην μέση στο ιατρικό κέντρο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό. Παρ΄ όλα αυτά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ινδιανάπολης για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Η διαδικασία συνεχίστηκε λοιπόν, και ο Cortese πήρε εντυπωσιακά την pole position, με χρόνο 1.48.545 που του έδωσε το δικαίωμα να ξεκινήσει στην πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης αύριο! Δίπλα του θα πάρει θέση ο ομόσταυλός του, Danny Kent, ο οποίος έδειξε απογοητευμένος που έχασε για ελάχιστα την pole…  Ο τρίτος της παρέας ήταν ο Vinales, ο οποίος βρήκε κίνηση μπροστά του στους τελευταίους γύρους του και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του. Οι μάχες με το χρονόμετρο ήταν πολύ ωραίες, με τους τρεις πρώτους να χαρίζουν θέαμα, έχοντας διαφορά μεταξύ τους κάτω από 1/10!

 

Ο Salom πήρε την 4η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Khairuddin! Έκτος στην κατάταξη ήταν ο Alex Rins, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την εμφάνισή του στα ελεύθερα. Ο Vazquez κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση, αναγκαζόμενος να εγκαταλείψει έναν γρήγορο τελευταίο γύρο που επιχειρούσε. Δίπλα του, μετά από μια καλή εμφάνιση, θα πάρει θέση ο νεαρός Fenati, ενώ την 3η σειρά ολοκληρώνει ο Alberto Moncayo!

 

Ο Θανάσης προσπάθησε για κάτι καλύτερο στις σημερινές κατατακτήριες, έχοντας ως οδηγό του την ελπιδοφόρα εμφάνιση στα τελευταία ελεύθερα το πρωί. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, παρά το γεγονός ότι βελτίωσε και πάλι τον χρόνο του και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στο 1.8 δευτ… το καλύτερο που κατάφερε ο νεαρός Έλληνας ήταν η 17η θέση, χωρίς όμως να καταφέρει να την υπερασπιστεί και στο τέλος να ολοκληρώνει στην 23η θέση της λίστας. Έτσι, αύριο στον αγώνα, ο Σίσσης θα ξεκινήσει από αρκετά πίσω – στην 8η σειρά – και θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να πάρει μερικούς ακόμα βαθμούς, στην πρώτη του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Οι πτώσεις είχαν την τιμητική τους, με τον Miller να πέφτει και να τραυματίζεται, παρασύροντας και τον Martin, ο οποίος όμως κατάφερε να συνεχίσει. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, είχαμε την πτώση του Antonelli, ενώ τον ακολούθησε ο Webb, ο οποίος είχε ένα highside στην 4η στροφή, τραυματίζοντας το δεξί του χέρι και καρπό. Τέλος, ο Alex Marquez έπεσε τρεις φορές συνολικά και στην τελευταία μάλιστα, να σηκώνεται η κόκκινη σημαία, 23 δευτερόλεπτα πριν το τέλος! Ο νεαρός οδηγήθηκε στο ιατρικό κέντρο με πόνους στο πόδι του!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στις κατατακτήριες, στο συνοδευτικό αρχείο πιο κάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: O Pedrosa στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2, ΕΔ3: 3 στα 3 για Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα