• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 KAT: O Espargaro και την pole!
Τρομερή μάχη με Marquez, στην 3η θέση ο Iannone!
Νέα 18/08/2012 - 00:01

Ποιος θα σταματήσει τον Espargaro; Ο Ισπανός δείχνει αφηνιασμένος μετά την καλοκαιρινή διακοπή και είναι πραγματικά ασταμάτητος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στον συμπατριώτη του και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marquez! Ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την σκιά του εκπληκτικού αναβάτη της Pons 40 HP, ο οποίος με 1.42.602 άφησε στην δεύτερη θέση τον Marquez, ο οποίος πίεσε πάρα πολύ στο τέλος για να πάρει την πολυπόθητη pole, χωρίς όμως να το καταφέρει!

 

Θεαματική βελτίωση – σε σχέση με τα τελευταία ελεύθερα το πρωί – είχε ο Iannone, ο οποίος έφερε την μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αυριανό αγώνα. Πανευτυχής με την εμφάνισή του ήταν και ο Simon, τον οποίον θα δούμε στην δεύτερη σειρά του αυριανού grid, κάτι σπάνιο ομολογουμένως, σε μια προσπάθεια να παλέψει για μια θέση στο βάθρο. Στην 5η θέση, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, βρίσκουμε τον Aegerter, ενώ την δεύτερη σειρά θα ολοκληρώσει ο Redding. Ο τελευταίος ήταν πολύ γρήγορος μέχρι και σήμερα το απόγευμα, στην πίστα της Αμερικής, ωστόσο μερικά προβλήματα στην μοτοσυκλέτα, του στέρησαν την ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

 

Ο Claudio Corti θα πάρει θέση στην 3η σειρά, μπροστά από τον ομόσταυλο του Redding, Mika Kallio και τον αναβάτη της Interwetten-Paddock, Tom Luthi, ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει τόσο χαμηλά, μη καταφέρνοντας να βρει τον ρυθμό του μέχρι στιγμής. Τέλος, την δεκάδα των αναβατών της μεσαίας κατηγορίας, ολοκλήρωσε ο Nico Terol, της ομάδας του Aspar!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη στο αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: O Pedrosa στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα