• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki έπεισε τη Rizla...
...η οποία αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της για ακόμα έναν χρόνο.
Νέα 22/02/2009 - 10:19
Σε μια δύσκολη εποχή όπου οι σπόνσορες παρουσιάζονται αρκετά επιφυλακτικοί στο να επενδύσουν χρήματα στα μηχανοκίνητα σπορ (και όχι μόνο) λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την παγκόσμια αγορά, είναι ευχάριστο να βλέπεις κάποιες εταιρίες να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Rizla η οποία αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Suzuki για ακόμα έναν χρόνο.

Η συμφωνία επετεύχθη στη Μαλαισία, στο περιθώριο των δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στην πίστα της Sepang. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της γαλλικής εταιρίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως στα χαρτάκια για καπνό, έπαιξαν οι πολύ καλές επιδόσεις των Loris Capirossi - Chris Vermeulen που έδειξαν ότι η νέα GSV-R είναι ανταγωνιστική και μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει στις πίστες του Πρωταθλήματος διεκδικώντας σε σταθερή βάση παρουσίες στο βάθρο, ακόμα και νίκες.

Η επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαρτίου στο περιθώριο των IRTA tests. Aκόμα πάντως και αν η Rizla αποφάσιζε να μην συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της Suzuki, η ομάδα δεν θα αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα για το 2009 σύμφωνα τουλάχιστον με τους επικεφαλής.

Ωστόσο με την παραμονή της η Suzuki θα έχει τη δυνατότητα να επενδύσει κάποια επιπλέον χρήματα στον τομέα της εξέλιξης ώστε να μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν να βελτιώσει την μοτοσικλέτα της. Σύντομα αναμένουμε και την ανακοίνωση της συνεργασίας της Yamaha Tech3 με την Αμερικανική Monster, ενός ακόμα σημαντικού χορηγού.

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν όλες οι ομάδες -όχι μόνο οι αργοστασιακές- που μετέχουν στην κορυφαία κατηγορία να είχαν την υποστήριξη ενός μεγάλου σπόνσορα αλλά αυτό, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην παγκόσμια αγορά, είναι ουτοπικό.

Επόμενο άρθρο »

5.000.000 λίρες για την ανακαίνιση του Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

H Ten Kate “ψήνεται” για την Moto2 με πιθανό αναβάτη τον Sofuoglu…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα