• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha XJ6
Με νέο look το 2013!
Τεστ-Μοντέλα 31/08/2012 - 11:18

Η Yamaha προχώρησε σε ήπιες αναβαθμίσεις στην εμφάνιση των XJ16, Diversion και Diversion F για το 2013 και οι αλλαγές, αν και μικρές, τονίζουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών.

 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους οδηγούς όλης της Ευρώπης, καθώς συνδυάζει την ευκολία των νέων τεχνολογιών ("κλεμμένες" από το MotoGP!) και το επιθετικό look που είναι ταυτόχρονα και μοντέρνο! Η συγκεκριμένη πετυχημένη συνταγή δεν χρειαζόταν ρηξικέλευθες αλλαγές, αλλά περισσότερο μια μικρή βελτίωση, με στόχο να βελτιωθεί η λειτουργικότητα του μοντέλου!

 

Το γυμνό XJ6 έχει δεχθεί ίσως τις πιο εμφανείς αλλαγές, με επανασχεδιασμένα – πιο επιθετικά – πλαϊνά πάνελ (το ίδιο συμβαίνει και με τα φέρινγκ στην περίπτωση του Diversion), ενώ και οι τρεις εκδόσεις θα διαθέτουν νέες χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, νέα σέλα και μαύρα γραφικά στο ντεπόζιτο. Τέλος, τα φλας είναι πλέον διάφανα, ενώ νέος είναι και ο πίνακας οργάνων με LED φωτισμό και βελτιωμένη αισθητική! Δεν πρέπει βέβαια να παραβλέψουμε και την πρακτική του βελτίωση, καθώς είναι περισσότερο ευανάγνωστος χάρη στην καλύτερη αντίθεση που προσφέρει.

 

Το ABS είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος παράλληλος, τετρακύλινδρος και υδρόψυκτος στα 600cc, με απόδοση 78hp στις 11.500 σαλ.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda CRF450 Rally στο Dakar!

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ TRIAL 2013 GAS GAS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα