• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Video από το Nurburgring
Δύο σύντομα βίντεο από τους χτεσινούς αγώνες
Νέα 10/09/2012 - 11:18

Ο 12ος γύρος για το Πρωτάθλημα των SBK ολοκληρώθηκε χτες, με τον Max Biaggi να επανακτά την πρώτη θέση στην βαθμολογία μετά από μια μεγάλη νίκη στον πρώτο αγώνα – την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος, Melandri, εγκατέλειπε από πτώση – και μια 13η θέση στον δεύτερο, όταν ο Melandri σημείωνε την δεύτερή του πτώση, ολοκληρώνοντας ένα Σ/Κ που η BMW προτιμά πολύ γρήγορα να ξεχάσει, όπως τόνισε το διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας, Bernhard Gobmeier.

 

Η θέση του Melandri θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη, αν ο Biaggi δεν έπεφτε κι αυτός στην αρχή του δεύτερου αγώνα για να πάρει μόλις 3 βαθμούς, αφού κατετάγη 13ος. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Tom Sykes, o οποίος – παρά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα ελαστικά – έχει καταφέρει να μειώσει την διαφορά του στους 26,5 βαθμούς και αν ο καιρός κάνει τα δικά του στους εναπομείναντες γύρους, ίσως όλοι μας βρεθούμε προ εκπλήξεως!

 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε δύο σύντομα βίντεο από κάθε χτεσινό αγώνα, εν αναμονή του επόμενου γύρου στην Πορτογαλία, προτελευταίου του φετινού Πρωταθλήματος των Superbikes!

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Nurburgring: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

24h Le Mans: H Kawasaki κέρδισε για 3η φορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα