• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gillera Runner - Special Edition
Ειδική έκδοση του Runner στα χρώματα του Simoncelli...
Νέα Αγοράς 22/02/2009 - 08:38
51 χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που Ιταλός αναβάτης στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα GP οδηγώντας μια μοτοσικλέτα της Gilera. Το 1957 ο Libero Liberati κατέκτησε τον τίτλο στο μονόσελο μιας 500άρας Gilera (σ.σ ήταν το έκτο και τελευταίο Πρωτάθλημα της εταιρίας μέσα σε μια χρυσή γι' αυτήν οχταετία στην κορυφαία κατηγορία.

Είχαν προηγηθεί οι δύο τίτλοι του Umberto Masetti -'50, '52- και οι τρεις του Geoff Duke -'53, '54, '55-), το 2008 ο Marco Simoncelli, αυτή τη φορά στα 250cc, έφερε και πάλι τη μικρή ιταλική φίρμα στην κορυφή του κόσμου.

Για να γιορτάσει το 14ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της στα GP (σ.σ. έχει κατακτήσει οχτώ Πρωταθλήματα οδηγών και έξι κατασκευαστών), προχώρησε στην παραγωγή μιας ειδικής έκδοσης του best seller scooter της Runner. Το Runner SP με τον δίχρονο κινητήρα των 50cc που αποδίδει 4,5 ίππους "ντυθηκε" στα χρώματα της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του "SuperSic" και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ελεύθερο στους δρόμους.

Το σωληνωτό πλαίσιο, τα ελαστικά μεγαλύτερων διαστάσεων, τα δύο δισκόφρενα, το Νο.58 το οποίο χρησιμοποιούσε στη μοτοσικλέτα του ο Simoncelli και οι σπόνσορες που υπάρχουν στα πλαστικά του, δίνουν μια racing νότα στο scooter το οποίο όπως λέει η εταιρία «συμπεριφέρεται στο δρόμο σαν μοτοσικλέτα».Gillera Runner
Gillera Runner

Επόμενο άρθρο »

DUCATI Monster 696

« Προηγούμενο άρθρο

HONDA DN-01 ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Χορηγοί