• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο!
Εμπιστοσύνη στον εαυτό του δείχνει ο Spies
Νέα 15/09/2012 - 19:49

Το δίδυμο της εργοστασιακής Yamaha πίεσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τον Lorenzo να χάνει την poleposition για μόλις 0.018 του δευτερολέπτου, στην πρώτη στεγνή διαδικασία αυτού του Σ/Κ.

 

"Η διαδικασία ήταν δυνατή, καθώς ήταν η πρώτη στο στεγνό", σχολίασε ο Ισπανός άσος "Δυσκολεύτηκα στην αρχή να βρω τον ρυθμό μου, αλλά στο τέλος κατάφερα να βελτιώνομαι σε κάθε γύρο και βελτίωσα λίγο την μοτοσυκλέτα. Στο τέλος χάσαμε για πολύ λίγο την pole! Είμαστε πολύ κοντά στον Dani έτσι θεωρώ ότι όλοι περιμένουν μια μεγάλη μάχη αύριο!"

 

Ο ομόσταυλός του, Ben Spies, ξεκίνησε πολύ δυνατά τις κατατακτήριες όντας συνεχώς στους πρώτους 5, αλλά η ατυχία για μια ακόμη φορά χτύπησε την πόρτα του Τεξανού... ο Spies έπεσε και αναγκάστηκε να αλλάξει στην δεύτερη μοτοσυκλέτα του που δεν είχε το ίδιο στήσιμο και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του. Αύριο θα ξεκινήσει από την 8η θέση.

 

"Ήμασταν άτυχοι το απόγευμα, βγήκαμε εκτός γραμμής για λίγο στην πρώτη στροφή και πέσαμε...", τόνισε ο Spies "Αυτή ήταν η μοτοσυκλέτα με το σωστό στήσιμο... έπρεπε να βγω έξω με την άλλη και δεν είχα χρόνο να αλλάξω το set-up. Πάντως, πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές στο αρχικό μας στήσιμο, καθώς ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα πριν πέσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι θα είμαι γρήγορος, αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο στο στεγνό για να τελειοποιήσουμε το στήσιμό μας"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μπορούσα και καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 KAT: Καθάρισε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα