• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μπορούσα και καλύτερα!
To τραυματισμένο χέρι εμπόδισε τον Hayden
Νέα 15/09/2012 - 20:12

Ο Valentino Rossi, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε ένα στήσιμο που τον ικανοποιεί, κατάφερε να φέρει την Desmosedici του στην 6η θέση - εκμεταλλευόμενος το νέο πλαίσιο και ψαλίδι - και θα πάρει θέση στην δεύτερη σειρά του αυριανού grid!

 

"Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά", δήλωσε ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής "Η δουλειά που κάναμε στο τεστ ήταν αναμφισβήτητα θετική, αλλά δοκιμάσαμε και ένα στήσιμο που πραγματικά μου άρεσε! Έτσι, καταφέραμε σε όλη την διάρκεια να είμαστε στον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους και να βελτιωνόμαστε από έξοδο σε έξοδο. Θεωρώ ότι μπορούσα και ακόμα καλύτερα, στο χαμηλό 1.34, αλλά δεν πειράζει... Είμαστε στην δεύτερη σειρά και ο ρυθμός μας δεν είναι τόσο άσχημος. Θα προσπαθήσουμε να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα αύριο στο ζέσταμα, διότι πιστεύω ότι οι άλλοι θα είναι βελτιωμένοι!"

 

Μετά την πρωινή διαδικασία, ο Hayden αντιμετώπισε δυσκολίες στο να βελτιωθεί, με το τραυματισμένο του χέρι να είναι αρκετά καταπονημένο. Ο Αμερικανός δεν είναι ακόμα στην ιδανική κατάσταση και αδυνατεί να πιέσει στο όριο, μιας και ο πόνος στο χέρι του - μετά από λίγο - γίνεται ιδιαίτερα έντονος...

 

"Σήμερα το πρωί στο βρεγμένο ήταν όλα καλά", υπογράμμισε ο Nicky "Η μοτοσυκλέτα ήταν εξ αρχής πολύ καλή, χωρίς να δουλέψουμε στο στήσιμο. Μετά η πίστα στέγνωσε, αλλά δεν βγήκα με τα σλικ γιατί δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο. Οι κατατακτήριες πέρασαν πολύ γρήγορα! Κάναμε μερικές τροποποιήσεις και βγήκαμε έξω, ωστόσο - αν και σιχαίνομαι τις δικαιολογίες - το χέρι μου ήταν αδύναμο και πονούσε. Όταν βγήκα έξω για τελευταία φορά, υπήρχε μεγάλη κίνηση από τις CRT. Νόμιζα ότι είχα χρόνο για έναν τελευταίο γρήγορο γύρο, για να διεκδικήσω την τρίτη σειρά, αλλά σηκώθηκε η σημαία. Θα δούμε πως θα είμαι και αύριο το πρωί!"

 

Επόμενο άρθρο »

Η pole στον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα