• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η pole στον Pedrosa!
Στην τρίτη σειρά ο Rea
Νέα 15/09/2012 - 20:41

Ο Dani Pedrosa συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και κατάφερε να πάρει την pole position (και μαζί το ψυχολογικό πλεονέκτημα) από τον Lorenzo, πράγμα πολύ σημαντικό στην συγκεκριμένη πίστα! Ο Ισπανός ελπίζει σε ακόμα μια δυνατή εμφάνιση αύριο, που θα του επιτρέψει να μειώσει κι άλλο την διαφορά του από τον συμπατριώτη του!

 

"Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση, καθώς έπρεπε να τεστάρουμε τα ελαστικά, την ανάρτηση και να βρούμε ρυθμίσεις και καλύτερη αίσθηση για εμένα!", δήλωσε ο Dani "Στο τέλος κάναμε έναν καλό γύρο και πήραμε την pole, πράγμα πολύ σημαντικό, καθώς το πρώτο κομμάτι της πίστας είναι σφιχτό και ένα καλό ξεκίνημα είναι απαραίτητο. Οι ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα είναι καλές κι έτσι ελπίζω να κάνω έναν καλό αγώνα αύριο!"

 

Ο Rea, στο πρώτο του Σ/Κ στο MotoGP, θα ξεκινήσει στην 9η θέση, δίπλα στους Spies και Dovizioso!

 

"Ξύπνησα αγχωμένος σήμερα το πρωί... τα τρίτα ελεύθερα ήταν άχρηστα κι έτσι πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με την τρίτη σειρά, μιας και ο στόχος μου ήταν η πρώτη δεκάδα", τόνισε ο Ιρλανδός "Μαθαίνω κάτι διαφορετικό σε κάθε γύρο και οι μηχανικοί έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να μου δώσουν μια καλορυθμισμένη μοτοσυκλέτα! Παίρνω τα πράγματα σιγά-σιγά και δεν θέλω ακόμα να βρω το όριο.... παίρνω τον χρόνο μου! Ξέρω ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος και απλά θέλω να βγω έξω, να βάλω τα δυνατά μου και να έχω έναν καθαρό αγώνα. Τώρα είμαι αγχωμένος, αλλά όταν ξεκινήσουμε θα είμαι σε ρυθμό αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει!"

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3 Ζέσταμα: Μπροστά ο Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μπορούσα και καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα