• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: 7η νίκη για Marquez!
Espargaro και Iannone μαζί του στο βάθρο!
Νέα 16/09/2012 - 14:59

Ο σημερινός αγώνας της μεσαίας κατηγορίας ήταν μικρότερος από το συνηθισμένο, μιας και είχαμε μια διακοπή εξαιτίας διαρροής λαδιού από την μοτοσυκλέτα του Gino Rea! Έτσι, η όλη διαδικασία συντομεύθηκε και οι αναβάτες της Moto2 πήραν θέση για ένα αγώνα 14 γύρων, με τον Iannone να ξεκινά πρώτος (μετά την διακοπή), μπροστά από τον Marquez και τον Espargaro. Ο μικρότερος σε διάρκεια αγώνας, έδωσε την δυνατότητα στους αναβάτες να πιέσουν από την αρχή δυνατά!

Ο Iannone εκμεταλλεύτηκε την πρωτιά του και οδηγούσε την κούρσα, με τους Marquez και Espargaro να ακολουθούν! Δυο γύρους μετά, οι Rabat και Espargaro προσπέρασαν τον Marquez μετά από ένα μικρό λάθος του τελευταίου. Ο Espargaro πίεζε δυνατά και πέρασε στην δεύτερη θέση, κυνηγώντας τον Ιταλό μπροστά του, ο οποίος με την σειρά του πάλευε για να χτίσει μια διαφορά από τους πίσω του. Εν τω μεταξύ, o Luthi και το δίδυμο της Marc VDS Racing (Kallio και Redding) πλησίαζαν επικίνδυνα τον Marquez!

 

Παρ' όλα αυτά, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν παρέδωσε τα όπλα και αντεπιτέθηκε, φτάνοντας τον Rabat στην 3η θέση και κυνηγώντας τους αντιπάλους του. Πιο πίσω, ο Zarco παρουσιαζόταν δυνατός και προσπερνούσε τον Redding, ο οποίος τον είχε περάσει λίγα λεπτά πιο πριν. Στον ίδιο γύρο, η Elena Rosell έπεσε και εγκατέλειψε και το ίδιο έκανε και ο Simeon. Μετά από μερικά λεπτά, την ίδια τύχη είχαν και οι Corsi και Takahashi!

 

Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος, ο Espargaro και ο Marquez πρόφτασαν τον Iannone και οι τρεις τους χάρισαν μια ωραία παράσταση στους θεατές του αγώνα! Ο Espargaro έκανε την κίνησή του και πέρασε μπροστά, με τον Marquez να προσπερνά τον Ιταλό και να μπαίνει δεύτερος! Σε έναν συναρπαστικό τελευταίο γύρο "μίλησε" η ικανότητα του Marquez, ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής από την δυνατή αυτή μάχη και αφού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του ύστερα από μερικές δυνατές προσπεράσεις ανάμεσα στους δυο συμπατριώτες! Ο Espargaro έμεινε τελικά δεύτερος, με τον Iannone να συμβιβάζεται με την τρίτη θέση του βάθρου. Πλέον, ο Marquez έχει μια διαφορά 53 βαθμών από τον δεύτερο στην βαθμολογία Πρωταθλήματος. Τέταρτος τερμάτισε ο Kallio, τον οποίο ακολούθησαν οι Rabat, Aegerter, Redding, Smith, Luthi και Zarco.

 

Αναλυτικά η τελική κατάταξη των οδηγών της Moto2, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Lorenzo – Rossi – Bautista στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Θριαμβευτής ο Cortese!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα