• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Fan Moto στο Misano
Ο Φάνης Στρωματιάς βρέθηκε στο γκαράζ της Pramac-Ducati
Νέα 16/09/2012 - 20:55

H Fan Motorcycles, που έχει γίνει φέτος ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, με την Ducati 1098R που οδηγεί ο Πρωταθλητής Κώστας Κοντομάρος, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Misano, για να παρακολουθήσει από κοντά τις ομάδες της Ducati στο MotoGP. 

Ο αγωνιζόμενος Φάνης Στρωματιάς εκπροσωπώντας την εταιρία, ήταν καλεσμένος μέσα στο γκαράζ της δορυφορικής Pramac-Ducati και φωτογραφήθηκε με την Desmosedici GP12 του Hector Barbera. Εκεί ήταν και το εντυπωσιακό paddock girl της ομάδας, που δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Έλληνα πρώην οδηγό των 125 Racing.

Στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας η παρουσία του ήταν πιο διακριτική, καθώς λόγω της παρουσίας του Προέδρου Del Torchio, υπήρχαν πολλά στελέχη της εταιρίας γύρω από τις μοτοσυκλέτες των Hayden & Rossi.

Φυσικά εντυπωσιάστηκε από το υψηλό επίπεδο όλων των ομάδων του MotoGP, αλλά και από την φιλοξενία της Ducati.

Λίγο αργότερα βρέθηκε στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ στην μικρή κατηγορία, όπου γνωρίστηκε και αντάλλαξε ευχές με τον Θανάση Σίσση, που μόλις είχε τερματίσει τον αγώνα στη 10η θέση.

Οι εμπειρίες συνεχίζονται και μάλιστα αύριο θα γίνει επίσκεψη στο Μουσείο της Ducati στο Borgo Panigale!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Lorenzo – Rossi – Bautista στο βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα