• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Έχουμε 5 αγώνες ακόμα και όλα μπορούν να συμβούν!
Νέα 16/09/2012 - 21:01

Ένας αγώνας που γρήγορα θα θέλει να ξεχάσει ο Pedrosa... Τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ισπανό διεκδικητή του Τίτλου, ο οποίος όμως δεν έχει χάσει την αποφασιστικότητά του και με τις δηλώσεις του έδειξε πνεύμα και νοοτροπία νικητή!

 

Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid, ο Pedrosa έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα και ανέβηκε πολλές θέσεις, για να πλασαριστεί 8ος στις πρώτες στροφές, όταν ο Barbera έπεσε και μαζί του παρέσυρε και τον Ισπανό άσο της Honda...

 

"Επικράτησε ένα απόλυτο χάος και πολλά πράγματα συνέβησαν ταυτόχρονα! Όλα άρχισαν με την επανεκκίνηση και αυτό γιατί η διαδικασία δεν ήταν ξεκάθαρη! Κανείς δεν ήξερε αν ήταν για ένα λεπτό, για τρία λεπτά  και όλοι μας είχαμε διαφορετική πληροφόρηση για τον αριθμό των γύρων, 26 - 27...", σχολίασε ο Pedrosa "Μετά ξαφνικά μας είπαν ότι είχαμε ένα λεπτό για την έναρξη του αγώνα, χωρίς καμμία σήμανση... τίποτα! Οι μηχανικοί έτρεχαν να προλάβουν και αίφνης ο μπροστινός τροχός μπλόκαρε! Προσπάθησαν να τον ξεμπλοκάρουν αλλά δεν το κατάφεραν και εξαιτίας του 1 λεπτού - δεν επιτρεπόταν να αγγίξουν την μοτοσυκλέτα πέραν αυτού - με έβαλαν στην τελευταία θέση της γραμμής εκκίνησης..."

 

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος, να μην κάνω κανένα λάθος στον πρώτο γύρο, να κάνω καθαρές κινήσεις στις προσπεράσεις μου και ήμουν 8ος ή 9ος στην 6η στροφή, όταν με χτύπησε από πίσω ο Barbera και όλα τελείωσαν... Είμαι αναστατωμένος διότι, αν και είναι εύκολο να το λέω τώρα, θεωρώ ότι είχα την ευκαιρία να κερδίσω τον αγώνα, παρά το ότι ξεκίνησα τελευταίος! Τώρα τα πράγματα στο Πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολα για εμένα, αλλά θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε κάνει ό,τι ήταν εφικτό μέχρι στιγμής, η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και εγώ οδηγώ επίσης καλά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για μένα... έχουμε ακόμα πέντε αγώνες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αφιερώνω το βάθρο στον Sic!

« Προηγούμενο άρθρο

H Fan Moto στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα