• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αφιερώνω το βάθρο στον Sic!
Εκστατικός ο Ιταλός για την 2η θέση του στο Misano!
Νέα 16/09/2012 - 21:42

O Valentino ήταν όλο χαμόγελα με το πέρας του 13ου αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος και πως να μην ήταν άλλωστε, αφού ο "Γιατρός" κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στην δεύτερη θέση του βάθρου, αλλά να πετύχει παράλληλα και το καλύτερό του αποτέλεσμα πάνω στην Desmosedici!

 

Σε μια ηλιόλουστη πίστα, ο Rossi είχε έναν εκπληκτικό ρυθμό και κανείς - πέραν του τρομερού Lorenzo - δεν κατάφερε να τον αμφισβητήσει. Η πρώτη εκκίνηση ακυρώθηκε, αλλά όταν ο αγώνας ξεκίνησε για δεύτερη φορά, κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση, βγαίνοντας από την πρώτη στροφή. Από εκεί και πέρα ανταπεξήλθε στις επιθέσεις, αρχικά του Bradl, και στην συνέχεια του Bautista και πέρασε δεύτερος την καρώ σημαία.

 

"Ήταν ένας καλός αγώνας και είμαι πολύ χαρούμενος!", υπογράμμισε ο Vale "Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο θέλω να αφιερώσω στον Sic και στην οικογένειά του, τον Paolo, την Rossella και την Martina. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται μαζί μου και όλους στην Ducati που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως κι εγώ. Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, πραγματικά το χρειαζόμασταν αυτό! Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι κάναμε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα στο στεγνό, με σταθερά γρήγορο ρυθμό και μικρή διαφορά από τον Lorenzo. Δουλέψαμε καλά..."

 

Και ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, συνέχισε λέγοντας: "Το νέο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερες αλλαγές στην γεωμετρία και εδώ, η αίσθηση του μπροστινού ήταν κατά πολύ βελτιωμένη, ενώ και η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερα ισορροπημένη στην επιτάχυνση. Επίσης, το στήσιμο που βρήκαμε ήταν πολύ καλό καθώς ήμουν γρήγορος και σταθερός σε όλον τον αγώνα. Θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάμε την Ducati όσο πιο ψηλά γίνεται και στους επόμενους αγώνες!"

 

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στον 2ο Τίτλο του ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα