• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δείγμα θετικό!
Πήρα περισσότερα με το νέο πλαίσιο, απ’ ότι περίμενα!
Νέα 18/09/2012 - 10:30

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati ήταν και πάλι στην πίστα του Misano για το προγραμματισμένο τεστ, τόσο με τον Valentino Rossi όσο και με τον Nicky Hayden! Το παρόν έδωσε και ο επίσημος δοκιμαστής της ομάδας, Franco Battaini, ο οποίος δούλεψε στα ηλεκτρονικά της Desmosedici.

 

Παρά το πονεμένο του χέρι, το οποίο επιβαρύνθηκε από τον αγώνα της Κυριακής, ο Hayden κατάφερε να κάνει μερικούς γύρους (14) με το αναβαθμισμένο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι το οποίο είχε στην διάθεσή του ο Vale στον αγώνα (στον Hayden δεν είχαν δοθεί οι αναβαθμίσεις για να μην τον μπερδέψουν καθώς είχε μόλις επιστρέψει από τραυματισμό). Ο Αμερικανός, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Rossi, επιβεβαίωσε – αν και οι επίσημοι χρόνοι δεν δημοσιοποιήθηκαν – ότι ήταν πιο γρήγορος σε σύγκριση με το GP του Misano.

 

«Για να μην πιέσω το χέρι μου υπερβολικά, δοκιμάσαμε μια φορά με την κανονική μου μοτοσυκλέτα και μια με το νέο πλαίσιο. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να καταλάβω την διαφορά, αλλά στο τέλος πήρα πολλά περισσότερα απ’ ότι περίμενα… ένιωσα πολύ καλύτερα με αυτό..! Είχα περισσότερη εμπιστοσύνη, διότι η πρόσφυση του μπροστινού στο φρενάρισμα των στροφών είναι καλύτερη και εξαιτίας αυτού, στρίβει και καλύτερα. Θεωρώ ότι οπωσδήποτε είναι ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση και είμαι χαρούμενος με την δουλειά που έχει κάνει η Ducati. Είμαι χαρούμενος και στην Aragon θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στο set-up!», υπογράμμισε ο Nicky, ο οποίος οδήγησε μόνο το πρωί.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το ένα στα δυο δούλεψε!

« Προηγούμενο άρθρο

Κώστας Μπίντζος και Valentino Rossi στο Misano

Χορηγοί