• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το ένα στα δυο δούλεψε!
Θετικός για ένα νέο ψαλίδι, αρνητικός για το 3ο πλαίσιο
Νέα 18/09/2012 - 11:21

Παρά το γεγονός ότι ο Rossi θα φύγει από την Ducati στο τέλος της σεζόν, ο Ιταλός σταρ συμμετέχει στις δοκιμές αναβαθμίσεων και εξαρτημάτων της εργοστασιακής ομάδας ! Ο Vale, ευδιάθετος μετά και την δεύτερή του θέση στον αγώνα της Κυριακής, μπήκε στην πίστα το απόγευμα και ολοκλήρωσε 53 γύρους, δοκιμάζοντας ένα τρίτο πλαίσιο – με την ίδια γεωμετρία αλλά πιο σφιχτό – και ένα νέο ψαλίδι! Ο καλύτερός του χρόνος ήταν το 1.34.9! Ο Rossi δοκίμασε επίσης και το νέο ελαστικό της Bridgestone που θα είναι διαθέσιμο την επόμενη χρονιά και το οποίο οι αναβάτες της Yamaha και της Honda είχαν δοκιμάσει την Δευτέρα μετά τον αγώνα στο Brno.

 

«Ήταν μια καλή ημέρα», τόνισε ο Ιταλός σταρ «Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό πλαίσιο, πιο σφιχτό, αλλά ειλικρινά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Είδα μερικά θετικά σε κάποιους τομείς, αλλά παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα σε άλλους! Στο τέλος, δεν είδαμε ουσιαστική πρόοδο, οπότε δεν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσουμε. Το θετικό είναι ότι δοκιμάσαμε ένα άλλο ψαλίδι, το οποίο μου άρεσε πολύ, διότι μου έδωσε καλύτερη πρόσφυση στα πλάγια και περισσότερη στο πίσω μέρος, όταν επιταχύνω, ενώ παράλληλα βοηθά την μοτοσυκλέτα να είναι πιο σταθερή στις εξόδους των στροφών. Έτσι, από τα δυο πράγματα, το ένα δούλεψε. Νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσουμε το νέο ψαλίδι από την Aragon κι έτσι εκεί θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας σε μια διαφορετική πίστα!»

 

Να σημειώσουμε επίσης, ότι σχετικά με το επερχόμενο GP της Aragon, ο Vale υπογράμμισε ότι θα έχει σημασία να δούνε αν το προηγούμενο τεστ στο Misano, ήταν αυτό που τους βοήθησε, καθώς οι περισσότεροι αναβάτες αντιμετώπισαν δυσκολίες με τις καιρικές συνθήκες και δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο να βρουν το κατάλληλο στήσιμο για το στεγνό!


 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Έκτος ο Bradl στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Δείγμα θετικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα