• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Del Torchio: O Rossi πήρε μια γενναία απόφαση
Αποκλειστικές δηλώσεις στον απεσταλμένο μας!
Νέα 19/09/2012 - 01:01

Ο Πρόεδρος της Ducati, Gabriele Del Torchio συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο Borgo Panigale με τον απεσταλμένο του περιοδικού MOTOGP WORLD Δημήτρη Διατσίδη και συζήτησαν για διάφορα θέματα της αγωνιστικής ομάδας. 

“Ο Rossi πήρε μια γενναία απόφαση, με το να πάει στην Yamaha, με σχεδόν μηδενικές χρηματικές απολαβές και αποδεχόμενος το ρόλο του #2, με έναν πολύ δυνατό Lorenzo”, μας είπε ο Πρόεδρος.

“Βέβαια θα κερδίσει αγώνες του χρόνου, ειδικά τώρα που έφυγε ο Stoner, αλλά...” συνέχισε ο άνθρωπος που προσπάθησε πάρα πολύ να πείσει τον Ιταλό σούπερ-σταρ να μείνει με την Ducati.

“O Dovizioso ήταν η πιο σωστή επιλογή που είχαμε, αλλά πιστεύω πολύ στον Iannone. O Andrea μου είπε χθες ότι αισθάνεται έτοιμος να κάνει το καλύτερο δυνατό”, σχολίασε για τον “τρελό Joe”, όπως αποκαλούν τον νεαρό Ιταλό οδηγό.

Del Torchio - Διατσίδης
Del Torchio - Διατσίδης

“Αν ο Spies μάλιστα καταφέρει να οδηγήσει όπως ξέρει και με δεδομένο ότι ο Nicky (Hayden) θα τα σώσει όλα του χρόνου, μπορεί να έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες”, είπε ο Del Torchio, που την Κυριακή είχε αποκαλύψει στον απεσταλμένο μας, ότι δέχτηκε καλή πρόταση από την Ferreti, για να ξαναγυρίσει στον κόσμο της θάλασσας, “αλλά η καρδιά μου είναι εδώ”, είπε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες με τη συνεχή του παρουσία στους Αγώνες.

 

Ο Δημήτρης Διατσίδης λίγο αργότερα συναντήθηκε στο εργοστάσιο της Ducati, με τους δύο team manager της ομάδας, τους Alessandro Chiccogniani & Vittoriano Guareschi. Και οι δύο επιβεβαίωσαν την καλή αίσθηση που είχε ο Rossi στις δοκιμές της Δευτέρας στο Misano, με το νέο ψαλίδι και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει μια επιπλέον ώθηση, στην ήδη θετική πορεία που διαγράφεται μετά το “ξύπνημα” της Ιταλικής εταιρίας, με τα πλαίσια να διαδέχονται το ένα το άλλο και την εξέλιξη ήδη να επιταχύνεται τρομερά, με τη βοήθεια της Audi.

Del Torchio - Διατσίδης
Del Torchio - Διατσίδης

Θετικά λοιπόν τα πράγματα και όλα είναι πιθανά, ακόμη και το να μετανιώσει ο Rossi για την απόφασή του να φύγει, αν και ο ίδιος ποτέ δεν θα το παραδεχτεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Preziosi: Nέο (3ο) πλαίσιο πριν την Βαλένθια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα