• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ippolito: Έγινε τεράστιο λάθος!
O πρόεδρος της FIM μιλά για τα γεγονότα του Misano!
Νέα 19/09/2012 - 12:45

Η φασαρία που έχει γίνει για την επανεκκίνηση στο Misano, με τα επακόλουθα για τον Dani Pedrosa και την μάχη που δίνει για τον Τίτλο, δεν έχει κοπάσει… όλοι γνωρίζουν ότι εξαιτίας του Abraham – ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη του – κυμάτισαν πολλές κίτρινες σημαίες και η εκκίνηση αναβλήθηκε. Επικράτησε ένας μίνι πανικός, με γεννήτριες, ηλεκτρικές κουβέρτες και όλοι να περιμένουν για οδηγίες από την Επιτροπή Αγώνων.

 

Η FIM, η οποία συμμετέχει στις αποφάσεις για τους κανονισμούς, αποφάσισε να κριτικάρει την Επιτροπή Αγώνων του Misano, στην οποία να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχει αντιπρόσωπος και της Ιταλικής Ομοσπονδίας! Τα βέλη “εκτόξευσε” ο ίδιος ο πρόεδρος της FIM, Vito Ippolito, σε μια συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό (Motosprint).

 

«Έχουμε δει, μέχρι στιγμής, όλων των ειδών τα πράγματα…!», ξεκίνησε να λέει «κάποτε ένας από τους υπεύθυνους άναψε τα φώτα εκκίνησης, χωρίς να το θέλει, με τον αγκώνα του…!! αλλά ποτέ δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο. Δεν έχει ξανασυμβεί να σταματήσει αγώνας ενώ όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση. Όλοι μείνανε έκπληκτοι και τότε έγινε το μεγαλύτερο λάθος: το grid άνοιξε και πάλι και η διαδικασία εκκίνησης ξανάρχισε… όλο το προσωπικό μπήκε βιαστικά μέσα, ανάμεσα στους αναβάτες, αν και μόνον οι μηχανικοί έπρεπε να επιτραπεί να μπουν… Αν είχαν γίνει έτσι τα πράγματα, το 1 λεπτό για την εκκίνηση θα ήταν άμεσα κατανοητό απ’ όλους και το πρόβλημα με την ηλεκτρική κουβέρτα δεν θα είχε συμβεί…»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πρέπει να νικάμε αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα