• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πρέπει να νικάμε αγώνες!
Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και γρήγοροι!
Νέα 19/09/2012 - 13:54

Ο Jorge Lorenzo, παρά το διευρυμένο προβάδισμα που απέκτησε μετά την πτώση του Pedrosa στο Misano, θεωρεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό και ότι πρέπει ακόμα να κερδίσει μερικούς από τους εναπομείναντες αγώνες για να εξασφαλίσει τον δεύτερό του Παγκόσμιο Τίτλο. Προς στιγμήν, το προβάδισμα που είχε αποκτήσει ο Ισπανός της Yamaha είχε μειωθεί στους 13 βαθμούς, αλλά μετά το Misano ο Lorenzo μπορεί να κοιτά πιο ήρεμος τον βαθμολογικό πίνακα, μιας και η διαφορά του από τον Dani είναι πλέον στους 38!

 

«Φυσικά και αυτό το προβάδισμα είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί κανείς…», απάντησε ο Jorge, ερωτηθείς αν θα οδηγήσει πιο στρατηγικά στο μέλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι απομένουν μόλις 5 γύροι και 12 βαθμοί στο σύνολο! Και συνέχισε λέγοντας: «Πάντως, αν τερματίζω τρίτος ή τέταρτος σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες – ενώ εκείνος κερδίζει – τότε θα χάσω γρήγορο αυτό το προβάδισμα. Ή μπορεί να γίνει κάποιο λάθος, ή να γίνει κάτι όπως με τον Dani στο Misano, ή με εμένα στην Ολλανδία, σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα κερδίσεις τον Τίτλο… έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, γρήγοροι και να κερδίσουμε κάποιους από τους εναπομείναντες αγώνες! Και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε – όπως είναι και η νοοτροπία μου σε όλο το φετινό Πρωτάθλημα – θα προσπαθήσω να τερματίζω δεύτερος ή στην καλύτερη δυνατή θέση!», ολοκλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010.

 

Να σημειώσουμε ότι ενώ ο Jorge δεν έχει τερματίσει κάτω από την δεύτερη θέση σε όλο το φετινό Πρωτάθλημα (με εξαίρεση το Assen βέβαια), ο Pedrosa έχει ως χειρότερη θέση μια 4η στην Γαλλία. Ο επόμενος γύρος διεξάγεται στην Aragon, από 28 έως 30 Σεπτέμβρη.

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Θα είμαι στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Ippolito: Έγινε τεράστιο λάθος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα