• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θα είμαι στο Phillip Island
Ακόμα κι αν χρειαστεί να με δέσουν στην μοτοσυκλέτα!
Νέα 19/09/2012 - 17:11

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner επιθυμεί όσο τίποτα να παραβρεθεί στον εντός έδρας αγώνα στο Phillip Island, ο οποίος θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, και δήλωσε ότι θα είναι πάνω στην Honda του, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον δέσουν με ταινία!

 

O Stoner, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση στην Ινδιανάπολη, θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών, κάνοντας το έξι στα έξι στην Αυστραλία, ωστόσο ο 26χρονος αναβάτης κατανοεί τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος… «Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να κάνω το έξι στα έξι, αλλά θα είμαι εκεί ακόμα κι αν χρειαστεί να με δέσουν με ταινία στην μοτοσυκλέτα!», σχολίασε ο Αυστραλός σε τοπικό κανάλι της πατρίδας του (Channel Seven)

 

«Θα είμαι οπωσδήποτε στην γραμμή εκκίνησης εκεί. Θέλω και ελπίζω να είμαι έτοιμος, αλλά θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα και πιστεύω ότι θα είμαι καλά…» Ο Stoner αποκάλυψε παράλληλα ότι θέλει να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα V8 Supercar και μίλησε για τις φιλοδοξίες του να δοκιμάσει σε αγώνες ταχύτητας με αυτοκίνητα! «Το ελπίζω! Είναι ένα μακρινό μου όνειρο!», απάντησε ο Stonerόταν ρωτήθηκε αν θα πάρει μέρος μελλοντικά στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

 

«Μόλις πρόσφατα αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον μου. Οι αγώνες γίνονται από τότε που ήμουν 12 ή 14 χρονών. Έχω μεγάλο πάθος με τα V8! Θα πρέπει όμως να είμαι ρεαλιστής – είτε θα είμαι γρήγορος είτε δεν θα είμαι ανταγωνιστικός – αλλά είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω…» Όσο για την απόφασή του να σταματήσει στο τέλος της σεζόν, ο Αυστραλός έδειξε αμετακίνητος στην θέση του: «Είναι απογοητευτικό και για μένα… Δουλέψαμε σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε εδώ, αλλά πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Χάνω το πάθος μου για το άθλημα κι έτσι για μένα είναι σημαντικό να φύγω όσο ακόμα διασκεδάζω τους αγώνες ταχύτητας…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ενοχλημένοι στην Cardion με τις υπόνοιες!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πρέπει να νικάμε αγώνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα