• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέρμα το slipstreaming!
Δεν θα γίνεται αποδεκτό στους αγώνες GP
Νέα 20/09/2012 - 14:57

Το slipstreaming (“κλέβω” τον αέρα του ταχύτερου μπροστά μου) είναι μια συνηθισμένη πρακτική στους αγώνες GP, κάτι στο οποίο όλοι έχουν καταφύγει κάποια στιγμή (ακόμα και ο Rossi στην Jerez φέτος) και το οποίο συμβαίνει προς το τέλος των δοκιμαστικών και κυρίως στις κατατακτήριες!

 

Σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν λείψει τα παράπονα για την συγκεκριμένη πρακτική – με πρώτον και καλύτερο τον Casey Stoner, ο οποίος δεν έχει κρύψει τον εκνευρισμό του για το συγκεκριμένο θέμα – ενώ κάποιοι άλλοι αναβάτες βάζουν τις ομάδες τους να ετοιμάζουν πίνακες για να ξέρουν όταν κάποιος είναι πίσω τους (όπως μπορείτε να δείτε στην φωτό).

 

Προφανώς η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε ότι αυτό το φαινόμενο πρέπει να πάψει πια και στον 13ο γύρο Πρωταθλήματος, στην πίστα του Misano, οι αναβάτες πληροφορήθηκαν για την σχετική απόφαση. Έτσι, ο οποιοσδήποτε που θα πιαστεί να καταφεύγει στην συγκεκριμένη πρακτική – να πούμε ότι πέρα από την τηλεοπτική κάλυψη και τις κάμερες της πίστας, θα ελέγχονται και οι χρόνοι – θα υπόκειται σε κυρώσεις.

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Κάθε αγώνα ένας τελικός!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: O Pedrosa πιο δυνατός από Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα