• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: O Pedrosa πιο δυνατός από Lorenzo!
Αυτήν την στιγμή ο Dani είναι καλύτερος από τον Jorge!
Νέα 20/09/2012 - 14:23

O Livio Suppo, ο marketing manager του HRC, μετά και την αναγκαστική αποχώρηση του Pedrosa από τον αγώνα του Misano, που είδε τις ελπίδες του Ισπανού και της ομάδας του να μειώνονται αισθητά, όσον αφορά στον φετινό Τίτλο, δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. «Υπήρχε ένας συνδυασμός γεγονότων που όλα ήταν εναντίον του Dani», σχολίασε ο Ιταλός.

 

«Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση. Τα λάθη είναι μέρος των αγώνων, αλλά αυτό δεν είχε ξανασυμβεί! Πάντως, ορισμένα αναπάντεχα προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα, από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων» Βέβαια, ο Suppo γνωρίζει ότι το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και ένας αγώνας δεν θα κάνει την διαφορά στην μάχη για τον φετινό Τίτλο. «Δεν είναι μόνο αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο επηρεάζει την βαθμολογία Πρωταθλήματος…», συνέχισε ο Livio «Είναι γεγονός ότι η Yamaha έχει προσαρμοστεί καλύτερα στα ελαστικά της Bridgestone απ’ ότι η Honda, ήδη από την αρχή της σεζόν, και ο Lorenzo ήξερε πώς να μεγιστοποιήσει ένα σεβαστό προβάδισμα. Ο Jorge κάνει μια καταπληκτική χρονιά, τερματίζοντας πρώτος ή δεύτερος σε κάθε αγώνα. Θα τολμούσα να χαρακτηρίσω αυτά τα αποτελέσματα ανώμαλα! Πέρυσι ο Casey έκανε φανταστική σεζόν, αλλά σε αυτό το σημείο είχε 11 βαθμούς λιγότερους…»

 

Λέγοντας αυτά, ο Suppo τόνισε την πίστη του ότι ο Dani είναι καλύτερος του Lorenzo! «Αυτήν την στιγμή, ο Dani είναι καλύτερος του Lorenzo. Αν δεν είχε τα προβλήματα στο Misano, θα πάλευε οπωσδήποτε για την νίκη. Κάνει κι αυτός μια φοβερή χρονιά, ανεβαίνοντας στο βάθρο σε κάθε αγώνα, πλην του Le Mans, όπου ήταν 4ος. Κατά την γνώμη μου, ο Dani ήταν πάντα ένας σκληροτράχηλος αναβάτης. Δείτε την περσινή σεζόν… μια επέμβαση τον χειμώνα, άλλη μια μετά την Jerez και μια τρίτη στο Le Mans. Άλλοι θα είχαν καταστραφεί, αλλά εκείνος συνέχισε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Φέτος είναι υγιής και παλεύει εναντίον ενός εκπληκτικού Lorenzo».

 

Όσο για τον Rea και το ντεμπούτο στο MotoGP στην πίστα του Misano, ο Ιταλός μάνατζερ ήταν ενθαρρυντικός για την παρουσία του Ιρλανδού. «Δεν έκανε λάθη και οδήγησε καλά, χωρίς να τερματίσει πολύ πίσω στον πρώτο του αγώνα. Ίσως θα μπορούσε να τα πάει λίγο καλύτερα, μετά και την απόδοσή του το Σάββατο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Είχε σωστή προσέγγιση και σταθερά βελτίωνε την απόδοσή του. Ο Rea θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει, σε ακόμα ένα GP και θεωρώ ότι έχει αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο MotoGP, αν όχι του χρόνου, τότε τον μεθεπόμενο χρόνο».

 

Επόμενο άρθρο »

Τέρμα το slipstreaming!

« Προηγούμενο άρθρο

Ενοχλημένοι στην Cardion με τις υπόνοιες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα