• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το προσωρινό ημερολόγιο MotoGP 2013
Το δημοσίευσε πρώτος ο Loris Capirossi!
Νέα 21/09/2012 - 12:58

Όλοι μας περιμέναμε – σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε – να δούμε το προσωρινό ημερολόγιο του MotoGP κατά την διάρκεια του προηγούμενου GP στο Misano, αλλά οι ημέρες περνούσαν χωρίς κανένα νεότερο επί του θέματος. Αντίθετα, ο Loris Capirossi ήταν αυτός που το έδωσε πρώτος στην δημοσιότητα μέσω twitter!


Το ημερολόγιο δείχνει 19 αγώνες για του χρόνου – αντί των 18 που έχουμε συνηθίσει – ωστόσο δυο πίστες μένουν να επιβεβαιωθούν: το Austin και η Αργεντινή. Για την πρώτη περίπτωση υπάρχει η απευθείας συνομιλία Dorna COTA (Circuit of the Americas), με την μήνυση που έχει καταθέσει ο Schwantz να πρέπει να διευθετηθεί για να τελεσφορήσει η προσπάθεια, ενώ και η δεύτερη είναι στάσιμη, καθώς φαίνεται ότι τα έργα δεν προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ υπάρχει και αναμονή για το τι στάση θα κρατήσει η Honda μετά την κρατικοποίηση της θυγατρικής εταιρείας της, Repsol YPF, από την κυβέρνηση της Αργεντινής.

 

Τo Estoril είναι εκτός ημερολογίου, ενώ η δημοφιλής Jerez de la Frontera είναι ένα ερωτηματικό, καθώς περιμένουν να μειωθούν τα τέλη συμμετοχής λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει και την Ισπανία. Παράλληλα, το Mugello μετακινήθηκε στις αρχές Ιουνίου, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση για την μικρή φετινή παρουσία του κόσμου στις κερκίδες (που μάλλον οφείλεται στα ακριβά εισιτήρια και στην αδυναμία του κόσμου να ανταποκριθεί), ενώ το Silverstone μετατέθηκε για την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Τέλος, υπάρχουν και οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες, με μόνο την σειρά να έχει αλλάξει: πρώτα η Sepang, μετά το Phillip Island και τελευταία η Ιαπωνία. Η επόμενη χρονιά ξεκινά με τον νυχτερινό αγώνα του Κατάρ, στις 31 Μαρτίου, και ολοκληρώνεται με τo GP της Βαλένθια, στις 10 Νοέμβρη.


Δείτε το προσωρινό ημερολόγιο στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Alfa Romeo MiTo Superbike edition!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Liberty Racing διώχνει τον Maxime Berger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα