• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alfa Romeo MiTo Superbike edition!
Δυο ειδικές εκδόσεις της πανέμορφης MiTo!
Νέα 21/09/2012 - 13:48

Η σχέση μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων γίνεται ολοένα πιο στενή, καθώς οι κατασκευαστές αποφασίζουν να λανσάρουν ειδικές εκδόσεις, με την Alfa Romeo να γιορτάζει την μακρόχρονη σχέση της με το Πρωτάθλημα SBΚ – είναι από τους μεγαλύτερους χορηγούς και παράλληλα φέρνει και τα επίσημα αυτοκίνητα, πρώτα την MiTo και φέτος την Giulietta Quadrifoglio Verde – παρουσιάζοντας στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού (29 Σεπτέμβρη με 14 Οκτωβρίου), την MiTo SBK Limited Edition και την MiTo Superbike Special Series!

 

Η πρώτη έκδοση θα βγει σε μόλις 200 κομμάτια, με κινητήρα 170 ίππων, 1.4cc κινητήρα, με αεροτομή, 18ιντσες ζάντες αλουμινίου, κόκκινες δαγκάνες Brembo, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει δερμάτινο τιμόνι, λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και μια αριθμημένη πλακέτα στο ταμπλό. Θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή κόκκινο, με την οροφή να βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο ή άσπρο.

 

Η δεύτερη ειδική έκδοση της MiTo θα είναι διαθέσιμη με όλη την γκάμα κινητήρων της εταιρείας (πλην του 1.4cc 70hpκαι 1.4cc 170hp) και θα έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά της SBK Limited Edition.

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Θέλω να επιστρέψω στην Ιαπωνία!

« Προηγούμενο άρθρο

Το προσωρινό ημερολόγιο MotoGP 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα