• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θέλω να επιστρέψω στην Ιαπωνία!
Τα νεότερα από τον τραυματισμό του
Νέα 21/09/2012 - 14:29

Ενώ οι συνάδελφοί του αγωνιζόντουσαν στην πίστα του Misano, ο Casey Stoner παρέμενε στην Αυστραλία αναρρώνοντας από τον τραυματισμό του. Παράλληλα, ο Stoner έδωσε το παρόν – όπως έχουμε ήδη γράψει – και στους αγώνες V8 Supercars, όπου και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

 

«Η διαδικασία αποθεραπείας πάει καλά. Είχαμε έναν φανταστικό χειρούργο, ο οποίος έκανε καταπληκτική δουλειά – έτσι ο χρόνος ανάρρωσης θα είναι ο ελάχιστος – αλλά δυστυχώς θα πρέπει να μην το πιέζω και να το αφήσω να γιατρευτεί πλήρως πριν ανέβω στην μοτοσυκλέτα…!»

 

Παράλληλα, ο Casey έγραψε και νεότερα στο προσωπικό του blog: «Γεια σε όλους! Δεν υπάρχουν και πολλά να αναφέρω αυτήν την εβδομάδα. Είδα τον γιατρό την περασμένη Πέμπτη και ήταν ευχαριστημένος με την διαδικασία ανάρρωσης, αλλά θα ξέρουμε περισσότερα σε μερικές εβδομάδες, έτσι δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος στην Ιαπωνία… Παρακολούθησα τον αγώνα στο Misano. Ένιωσα περίεργα που τον έβλεπα από την τηλεόραση, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν καλή προπόνηση για του χρόνου! Λυπήθηκα που είδα τον Dani να αντιμετωπίζει τα προβλήματα στην αρχή και μετά να πέφτει. Ήταν πραγματικά μια άτυχη στιγμή. Ελπίζω να έχω περισσότερα νέα την επόμενη εβδομάδα και σας ευχαριστώ όλους για τα ωραία σας μηνύματα».

 

Επόμενο άρθρο »

Dedikato 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Alfa Romeo MiTo Superbike edition!

Χορηγοί