• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα φανεί αν έχουμε κάνει πρόοδο!
H Aragon το σημείο αναφοράς για την πρόοδο της Ducati
Νέα 26/09/2012 - 12:11

Αυτό το Σ/Κ η Aragon, στον 14ο γύρο Πρωταθλήματος, θα δώσει ξεκάθαρο μήνυμα για το πόσο βελτιωμένη είναι η Desmosedici, μετά την παραλαβή των τελευταίων εξαρτημάτων από την Ducati. Ο Vale αγωνίστηκε στο Misano με το καινούργιο πλαίσιο και ψαλίδι, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα με την Ducati, τερματίζοντας μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα, Jorge Lorenzo.

 

Ωστόσο, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι σ’ εκείνη την πίστα είχε δοκιμάσει τα νέα εξαρτήματα ο Rossi, ενώ η Aragon θα αποτελέσει μια καινούργια πρόκληση για τον αναβάτη της Ducati. «Φτάνουμε στην Aragon με θετικές βλέψεις, μετά και το αποτέλεσμα στο Misano, ακόμα κι αν γνωρίζουμε ότι κάθε πίστα έχει την δική της ιστορία…», σχολίασε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Θα είναι η πρώτη μας ευκαιρία να δούμε αν η πρόοδος που έχουμε κάνει θα επιβεβαιωθεί κι εδώ, σ’ αυτήν την πίστα, η οποία είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το Misano. Είναι γρήγορη και γεμάτη προκλήσεις, ενώ πολύ σημαντικό θα είναι να διαχειριστούμε σωστά τα ελαστικά. Δεδομένου ότι, κατά την διάρκεια του τεστ, την Δευτέρα μετά τον τελευταίο αγώνα, δοκιμάσαμε ένα ακόμα ψαλίδι (σ.σ. το 3ο) το οποίο μου άρεσε, καθώς μας δίνει μεγαλύτερη πρόσφυση με την μοτοσυκλέτα γερμένη και καταπονεί λιγότερα τα ελαστικά. Τέλος πάντων, θα δούμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν πραγματικά έχουμε βελτιωθεί!»

 

Να σημειώσουμε πάντως, ότι η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι ευνοϊκή για τον Vale, καθώς με την Yamaha έχει πάρει την 6η θέση, ενώ με την Ducati μόλις την 10η.

 

Επόμενο άρθρο »

Κυνηγά την 1η νίκη στην Aragon ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, το ημερολόγιο του 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα