• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυνηγά την 1η νίκη στην Aragon ο Lorenzo!
Θα δώσουμε μια καλή παράσταση για τους Ισπανούς φιλάθλους
Νέα 26/09/2012 - 13:13

Ο Jorge Lorenzo θέλει να μεγαλώσει την διαφορά του από τον Dani Pedrosa, κυνηγώντας την πρώτη του νίκη στην πίστα της Aragon, αυτό το Σ/Κ. Ο Jorge, το προβάδισμα του οποίου εκτοξεύτηκε από τους 13 βαθμούς, στους 38 μετά τον αγώνα στο Misano, έχει τερματίσει 3ος και 4ος τις προηγούμενες φορές στην πίστα της Aragon.

 

Βέβαια, ο αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha ήταν ο ταχύτερος, την τελευταία ημέρα του πρόσφατου τεστ στην ισπανική πίστα – με τον Pedrosa όμως να είναι γρηγορότερος συνολικά – και αναζητά την 7η του φετινή νίκη αυτήν την Κυριακή.

 

«Η Aragon δεν είναι και η καλύτερη πίστα για εμάς, τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά νομίζω ότι κάτι έχουμε βρει στο πρόσφατο τεστ, που θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί», υπογράμμισε ο Lorenzo «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια καλή παράσταση για όλους τους Ισπανούς φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν και θα παλέψουμε για την νίκη!»

 

Ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος, Wilco Zeelenberg, πιστεύει κι ο ίδιος ότι το πρόσφατο τεστ θα αποδειχτεί κλειδί για την επιτυχία της ομάδας στον αγώνα της Κυριακής. «H Aragon δεν είναι – στο παρελθόν – η καλύτερη πίστα για εμάς, ωστόσο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί φέτος. Έχουμε ένα καλό set-up και καλό ρυθμό από το πρόσφατο τεστ κι έτσι είμαστε σίγουροι ότι ο Jorge θα είναι μπροστά από την αρχή. Με πέντε αγώνες να απομένουν, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε – όσο είναι δυνατόν – το προβάδισμά μας στην βαθμολογία… πρέπει να βρεθούμε στο βάθρο κι αν είναι εφικτό, να πάρουμε την νίκη!», ολοκλήρωσε ο Ολλανδός.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Νιώθω καλά…!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα φανεί αν έχουμε κάνει πρόοδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα