• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Νιώθω καλά…!
Αποφασισμένος όπως πάντα ο Ισπανός!
Νέα 26/09/2012 - 17:02

Μετά το καταστροφικό Σ/Κ στο Misano, ο Pedrosa έχει μπροστά του τον σημαντικότατο αγώνα στην Aragon, όσον αφορά στις ελπίδες του για τον φετινό Τίτλο. Μετά τα αλυσιδωτά γεγονότα στο San Marino, ο αναβάτης της Honda έπεσε από το -13 στο -38 και πλέον, χρειάζεται κατά μέσο όρο 7,7 βαθμούς περισσότερους από τον Jorge – σε κάθε αγώνα – για να αρπάξει τον Τίτλο από τον συμπατριώτη του.

 

Επομένως είναι απολύτως σημαντικό να κερδίσει τον Lorenzo αυτό το Σ/Κ, κάτι το οποίο είχε καταφέρει στο τεστ του Σεπτεμβρίου που έγινε στην ισπανική πίστα. Ο Dani, ο οποίος θα κλείσει τα 27 αυτό το Σάββατο, έχει καλή παράδοση στην Aragon έχοντας τερματίσει στην δεύτερη θέση του βάθρου τις δυο προηγούμενες φορές.

 

«Η Aragon είναι καλός αγώνας και η πίστα είναι εντυπωσιακή. Πήγαμε εκεί με την ομάδα, στην αρχή του μήνα, για ένα διήμερο τεστ και κάναμε καλή δουλειά», σχολίασε ο Ισπανός της Honda. «Ωστόσο έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας: βασιζόμενοι στο αν θα κάνει κρύο ή ζέστη, ή αν η πίστα θα είναι καθαρή ή βρώμικη… ο καιρός θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο. Ελπίζω να είναι καλός αυτό το Σ/Κ, ώστε να χαρούν οι οπαδοί τον αγώνα. Φαίνεται ότι την Παρασκευή θα βρέχει, αλλά θα δούμε αν θα είμαστε πιο τυχεροί στην συνέχεια»

 

«Επίσης, σπουδαίο ρόλο θα παίξει και η κατάσταση στην οποία είναι οι αντίπαλοί μας. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε την δουλειά που έχει κάνει η Yamaha στα πρόσφατα τεστ, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει κυρίως να εστιάσουμε σ’ εμάς και στα δικά μας θέματα. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και νιώθω καλά! Πάμε εκεί με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως πάντα και με το κίνητρο να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε ακόμα έναν δυνατό αγώνα».  

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: ECU από την Magneti Marelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυνηγά την 1η νίκη στην Aragon ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα