• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ3: Pedrosa – Lorenzo, ανάβει η μάχη
Οι δύο Ισπανοί έδειξαν ταχύτατοι και στο βρεγμένο
Νέα 29/09/2012 - 12:40

Η βροχή σταμάτησε την ώρα που ξεκίνησαν τα 45' λεπτά των Ελεύθερων Δοκιμών 3 για τη μεγάλη κατηγορία, αλλά η πίστα παρέμεινε αρκετά βρεγμένη, χωρίς διάθεση στεγνώματος σε γενικές γραμμές, με θερμοκρασία αέρα και ασφάλτου στους 16 βαθμούς Κελσίου. 

Η πρώτη θέση άλλαξε αρκετές φορές, με τον Dani Pedrosa να βρίσκει το ρυθμό του στο τέλος και να σταματάει το χρονόμετρο στο 2:00.490 και να παίρνει την πρωτιά από τον Jorge Lorenzo με διαφορά 0.134 του δευτερολέπτου, στη μάχη των δύο για το καλύτερο δυνατό, εν όψη των σημαντικών Κατατακτήριων δοκιμών του απογεύματος.

Ο Ισπανός της Honda έχει πλεονέκτημα από τον συμπατριώτη του της Yamaha, σε τελική ταχύτητα, σχεδόν 5χλμ/ώρα, μια διαφορά που στον αγώνα μπορεί να είναι καθοριστική, στην κατηφορική ευθεία των 968μ.

Ο Ben Spies με την άλλη εργοστασιακή Μ1, συνέχισε την καλή χθεσινή του εμφάνιση και πήρε την 3η θέση με μικρή διαφορά από τον ομόσταυλό του. Μια ακόμη Μ1, αυτή του Andrea Dovizioso ακολούθησε τους 3, με πολύ μικρή διαφορά από τον Αμερικανό.

Ο Stefan Bradl, με την δορυφορική Honda LCR, εντυπωσίασε και πάλι, κρατώντας την πρώτη θέση για αρκετό διάστημα. Μάλιστα έσωσε μια πτώση από highside στην έξοδο της κατηφορικής Κ9 της “αντι-Cock Screw”.

Ο Cal Crutchlow που και αυτός ήταν πρώτος στο ξεκίνημα των δοκιμών, δεν κατάφερε να αποφύγει μια πτώση και έτσι έμεινε 6ος, αλλά δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στην οδήγηση στο βρεγμένο, μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι Ducati δεν ήταν στα καλύτερά τους, παρά το ότι θεωρητικά ευνοούνται στο βρεγμένο. Ο Karel Abraham με την δορυφορική του μοτοσυκλέτα είναι 7ος, μπροστά από τον Valentino Rossi. O Nicky Hayden έμεινε πιο πίσω 10ος.

O Jonathan Rea με τη μοτοσυκλέτα του Stoner, έγραψε τον 9ο χρόνο, μάλιστα μόλις 1.4'' από την κορυφή, μια πολύ ενθαρρυντική διαφορά σε τόσο μεγάλη πίστα.

Στις CRT μοτοσυκλέτες ο Aleix Espargaro με 24χλμ/ώρα μικρότερη τελική, είναι 12ος, με διαφορά 2.8'' από τον Pedrosa.

O Hector Barbera σημείωσε μόλις τον 19ο χρόνο, αλλά είχε την υψηλότερη τελική με 330.3χλμ/ώρα!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2, ΕΔ3: Zarco ο τρομερός!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3, ΕΔ3: Δυνατός ο Khairuddin!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα