• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2, ΕΔ3: Zarco ο τρομερός!
Εξαιρετικός και ο West (3ος), στην 9η θέση ο Marquez!
Νέα 29/09/2012 - 13:37

Καθώς οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος προετοιμάζονται για τις απογευματινές κατατακτήριες, η πίστα στην Aragon άρχιζε να στεγνώνει σταδιακά – στα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά – και ήταν ο Zarco αυτός που εντυπωσίασε και έκανε ξεκάθαρες τις βλέψεις του για σήμερα το απόγευμα!

 

Όντας ο πιο γρήγορος και στα δεύτερα ελεύθερα, ο Zarco επικράτησε και σήμερα το πρωί με χρόνο 2.06.345 (στο τέλος της διαδικασίας) που του χάρισε την πρώτη θέση, μπροστά από τον De Angelis, τον οποίο άφησε πίσω του για 0.139 δευτ. Πολύ δυνατός ήταν και ο West, ο οποίος λατρεύει την βρεγμένη πίστα, και κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση!

 

Ο Ισπανός Simon και ο Βρετανός Gino Rea, συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα των αναβατών, με τους δυο τους να υπολείπονται μισό δευτερόλεπτο του πρώτου. Το μεγάλο φαβορί, Marc Marquez, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση, με τους υπόλοιπους που ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα να είναι οι: Alex Mariñelarena (Targo Bank CNS Motorsport), Pol Espargaró (Pons 40 HP Tuenti), Mika Kallio (Marc VDS Racing Team) και ο Jordi Torres (Mapfre Aspar Team Moto2). Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί από τους πρώτους δέκα ήταν Ισπανοί, με τους οπαδούς στις εξέδρες να αναμένουν μια δυνατή παρουσία από του συμπατριώτες τους και σήμερα το απόγευμα.

 

Αναλυτικά η κατάταξη και οι χρόνοι στις ΕΔ3, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: Ο Folger την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ3: Pedrosa – Lorenzo, ανάβει η μάχη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα