• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Ο Folger την pole!
Πολύ καλός ο Σίσσης, 16ος!
Νέα 29/09/2012 - 15:39

Κάτω από απειλητικά σύννεφα, διεξήχθησαν οι κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, με την πίστα όμως να έχει στεγνώσει σχεδόν εξολοκλήρου μέχρι το τέλος! Ο Γερμανός Folger κατάφερε να ξεχωρίσει και με ένα 2.01.715 πήρε την πρώτη θέση, με τον Salom να μένει δεύτερος, με διαφορά μικρότερη των 2/10 από τον Γερμανό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Salom οδήγησε τραυματίας – και μάλιστα ήταν να μην πάρει μέρος καθόλου εξαιτίας της πτώσης του από το πρωί – αλλά στο τέλος κατάφερε να δώσει το παρόν και, παρά τον πονεμένο του ώμο, να οδηγήσει εξαιρετικά! Άλλος ένας Γερμανός, ο Cortese, ολοκληρώνει την πρώτη σειρά, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει τον ρυθμό του συμπατριώτη του στο τέλος.

 

Ο Fenati ήταν εξαιρετικός το απόγευμα και έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μένοντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον πρώτο. Δίπλα του θα πάρει θέση ο Kent, με την τελευταία θέση της δεύτερης σειράς να ανήκει στον Vinales. Ο τελευταίος είχε βρεθεί πολύ πίσω στην αρχή, αλλά μόλις οι συνθήκες βελτιώθηκαν κατάφερε να ανέβει αρκετές θέσεις.

 

Στην 7η θέση συναντάμε τον Khairuddin, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την πρωινή του εμφάνιση, ωστόσο αναμφίβολα θα είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του. Πιο πίσω, στην 8η θέση, είναι ο Vazquez, ο οποίος προς το τέλος έδειχνε ικανός για κάτι καλύτερο, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις μας. Ο Oliveira – ο οποίος ήταν εκπληκτικός χτες – πήρε την 9η θέση, με τον Rins να κλείνει την πρώτη δεκάδα. Ο Σίσσης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στα πρώτα λεπτά σκαρφάλωσε στην 8η θέση, για να μπει στα pits στην συνέχεια για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στις ρυθμίσεις που θα του επέτρεπε να πάει ακόμα καλύτερα! Εν τούτοις αυτό δεν έγινε και ο Θανάσης έπεσε μερικές θέσεις, ολοκληρώνοντας στην 16η θέση, χάρη στον τελευταίο του γύρο που “έγραψε” 2.03.414! Το ενθαρρυντικό για τον Ελληνο-Αυστραλό αναβάτη, είναι το γεγονός ότι έριξε κι άλλο την διαφορά του από την κορυφή στα 1.7 δευτ.!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και οι τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: O Lorenzo στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2, ΕΔ3: Zarco ο τρομερός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα