• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: O Lorenzo στην pole position
Πήρε την 5η φετινή του pole
Νέα 29/09/2012 - 16:53

O Jorge Lorenzo έδωσε μεγάλη μάχη με τον Dani Pedrosa, αλλά και τον Cal Crutchlow για να καταφέρει τελικά να πάρει την 5η φετινή του pole position, την 23η της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, ισοφαρίζοντας στον τομέα αυτό τον συμπατριώτη του και μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του φετινού Τίτλου. 

O Pedrosa πίεσε την Honda του μέχρι τα 338.4χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας, που είναι νέο ρεκόρ πίστας, ακριβώς 4 περισσότερα από την τελική της Μ1 του Lorenzo.

Από την πλευρά του ο Βρετανός Crutchlow με τη δορυφορική Yamaha Tech 3 είχε την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών και μάλιστα στον τελευταίο του γύρο, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί μπροστά από τους δύο εργοστασιακούς οδηγούς που έκαναν το 1-2.

Ο Stefan Bradl με την Honda LCR συνέχισε την εντυπωσιακή του απόδοση και κράτησε και αυτός την πρώτη θέση, για κάποιο διάστημα, πριν καταλήξει 5ος, πίσω από τον Ben Spies που στο τέλος έκανε ένα καλό γύρο, που του έδωσε την 4η θέση.

Ο Andreas Dovizioso είδε για αρκετή ώρα το όνομά του στην 3η θέση, αλλά στο τέλος ξεκινά από την τελευταία θέση της 2ης σειράς της εκκίνησης.

O Jonathan Rea έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πήρε την 7η θέση, μόλις 1'' δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή, στη 2η του εμφάνιση πάνω στην εργοστασιακή Honda, αντικαθιστώντας τον τραυματία Casey Stoner.

O Valentino Rossi παρά το ότι είχε μια πτώση στη μέση των δοκιμών, κατάφερε με τη 2η μοτοσυκλέτα του να βελτιώνει συνεχώς τους χρόνους του και τελικά να πάρει την 8η θέση, λίγο μπροστά από τον ομόσταυλό του Nicky Hayden που στο τέλος είχε μια πτώση και έμεινε 9ος.

Τις δύο εργοστασιακές Ducati, ακολούθησε η δορυφορική του Hector Barbera που στο μεγαλύτερο μέρος των Κατατακτήριων δεν είχε βρει το ρυθμό του.

Στην 11η θέση η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας είναι η CRT Aprilia ART του Aleix Espargaro, με διαφορά μόλις 10 χιλιοστά από την πρωτότυπη μπροστά του, μόλις 1.6'' από την κορυφή, σε μια πίστα μήκους 5,078μ. και με μια τεράστια διαφορά 23χλμ/ώρα σε τελική!

Μέτρια η εμφάνιση του Alvaro Bautista με την Gresini Honda, που θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για να προσπαθήσει να πείσει την Honda ότι πρέπει και του χρόνου να μείνει πάνω σε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Πρώτη pole για τον Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Ο Folger την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα