• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Πρώτη pole για τον Corsi!
Δεύτερος ο Espargaro, στην 3η θέση ο Iannone!
Νέα 29/09/2012 - 17:50

Ο Corsi άφησε άφωνους τους Ισπανούς φιλάθλους στις εξέδρες της Aragon, με την καταπληκτική του εμφάνιση και την πρώτη θέση που εξασφάλισε – για πρώτη φορά φέτος – στις σημερινές κατατακτήριες. Ο χρόνος του ήταν στο 1.54.343, λίγο πάνω από 2/10 πιο γρήγορος από τον δεύτερο Espargaro! Η τρίτη θέση πήγε στον Iannone, με τον Ιταλό να ελπίζει ότι θα βρεθεί στην ίδια κατάσταση και στον αυριανό αγώνα, ώστε να κερδίσει μερικούς πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα!

 

Οι Ιταλοί έκαναν ισχυρή την παρουσία τους στην ισπανική πίστα, με τον Corti να πλασάρεται στην 4η θέση, εξαργυρώνοντας τον πολύ καλό ρυθμό που έχει όλο το Σ/Κ στην Aragon. Ο Jordi Torres, ο οποίος γνωρίζει καλά την πίστα της Aragon από την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, παρά την πτώση που είχε προς το τέλος. Στην επόμενη θέση συναντάμε τον ομόσταυλό του, Terol!

 

Υποτονικός σε όλη την διάρκεια των κατατακτηρίων ήταν ο Marquez, με τον νεαρό αναβάτη να προκρίνεται στην πρώτη θέση της 3ης σειράς, πολύ κάτω από τα δεδομένα του. Ο Marquez θα ελπίζει – οπωσδήποτε – σε κάτι καλύτερο αύριο και σε μια δυνατή αρχή! Ο Smith πήρε την 8η θέση, με τον Βρετανό να ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά. Ο Redding κλείνει την 3η σειρά, στην 9η θέση, ενώ ο Zarco ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα των οδηγών!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι των οδηγών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πτώση και δεύτερη θέση για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: O Lorenzo στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα