• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Salom στην Red Bull KTM Ajo
Αβέβαιο το μέλλον για τον Θανάση Σίσση
Νέα 09/10/2012 - 14:19

Με τον Sandro Cortese να κάνει το βήμα για την Moto2, λίγο πριν στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην μικρή κατηγορία ( ένα πιθανό σενάριο μιας και  προηγείται 51 βαθμούς), η Red Bull KTM Ajo αποφάσισε να υπογράψει με τον αμέσως καλύτερο αναβάτη, τον δεύτερο στην βαθμολογία Luis Salom.

 

Ο 21χρονος αναβάτης έχει σημειώσει δυο νίκες (Ινδιανάπολη και Aragon) και έχει ανέβει έξι φορές στο βάθρο, επιτεύγματα που προσδίδουν σιγουριά στον Aki Ajo ότι θα τα καταφέρει καλύτερα την επόμενη χρονιά με τα χρώματα της Red Bull. «Ήταν ξεκάθαρο για μένα, ήδη από την αρχή της χρονιάς, ότι ο Luis είναι ένας αναβάτης που μπορεί να παλέψει για νίκες του χρόνου. Έχει την εμπειρία, τον ρυθμό και έχει αποδείξει την ωριμότητά του ως αναβάτης, όταν είναι να δώσει δύσκολες μάχες στους τελευταίους γύρους», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ajo.

 

Από την πλευρά του ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, ενώ τόνισε ότι είναι και πιο ήρεμος, τώρα που θα αγωνίζεται με μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Τα παραπάνω επηρεάζουν και τον δικό μας, τον Θανάση Σίσση, το μέλλον του οποίου στην ομάδα είναι αβέβαιο παρά τις ενθαρρυντικές του εμφανίσεις και την πολύ καλή 14η θέση που κατέχει – για την ώρα – στον βαθμολογικό πίνακα, στην πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

3η και τυχερή για τον Spies;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo πληρώνει το 60% του εισιτηρίου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα