• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3η και τυχερή για τον Spies;
Να αποφύγει τα προβλήματα στο Motegi θέλει ο Τεξανός
Νέα 09/10/2012 - 15:46

O Ben Spies, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, ελπίζει να αποφύγει τα όποια προβλήματα στην 3η του και τελευταία παρουσία στο Motegi, με τα χρώματα της Ιαπωνικής ομάδας. Ο Τεξανός, ο οποίος θα βρίσκεται στην Pramac Ducati του χρόνου, το 2010 κατέληξε στην 15η θέση όταν προσπάθησε να αποφύγει έναν άλλον αναβάτη, ενώ το 2011 έμεινε τελευταίος όταν χτύπησε πάνω στον πεσμένο Rossi.

 

Πάντως, μετά από δυο πολύ καλές 5ες θέσεις στους προηγούμενους γύρους της σεζόν, ο Spies είναι αισιόδοξος ότι δεν θα επαναληφθούν οι ατυχίες του παρελθόντος και θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πίστα της Ιαπωνίας. «Ανυπομονώ γι’ αυτό το Σ/Κ. Είχαμε κακοτυχία εκεί πέρυσι, στον πρώτο γύρο, όταν έπεσε ο Valentino, αλλά ο ρυθμός μας ήταν καλός! Έχουμε μερικά καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, έτσι ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε κάτι ανάλογο για την Yamaha, στον εντός έδρας αγώνα τους!», δήλωσε ο Spies

 

Από την μεριά του ο Meregalli είχε να πει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στον εντός έδρας αγώνα της Yamaha και θέλουμε να χαρίσουμε ένα όμορφο θέαμα στους Ιάπωνες. Με 4 αγώνες να απομένουν, έχουμε τον Ben να αποδίδει πολύ καλά αποτελέσματα, χωρίς προβλήματα. Το Motegi είναι μια ιδιαίτερη πίστα με πολλές στροφές που χρειάζεται να σταματήσεις και να ξεκινήσεις αμέσως. Ας δούμε λοιπόν πως θα τα πάει η Μ1 την Παρασκευή το πρωί»

 

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa πέρασε τον Hailwood!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Salom στην Red Bull KTM Ajo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα