• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H TEXA ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ TOY GROUP PIAGGIO
Η Ιταλική εταιρία ΤΕΧΑ S.p.A. θα προμηθεύει το νέο διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στα μοντέλα του γκρουπ Piaggio...
Νέα Αγοράς 26/02/2009 - 15:46
Η Ιταλική εταιρία ΤΕΧΑ S.p.A. θα προμηθεύει το νέο διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στα μοντέλα του γκρουπ Piaggio: Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Scarabeo, Derbi, και στα συνεργεία Εμπορικών Οχημάτων της Piaggio.
Η TEXA, η οποία ηγείται παγκοσμίως στον τομέα διαγνωστικών πολλών εμπορικών σημάτων για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εμπορικά οχήματα, υπέγραψε μια σημαντική επίσημη συμφωνία προμήθειας με τον Ομιλο της Piaggio.
Το δίκτυο συνεργατών και τα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης της Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Scarabeo, Derbi και Εμπορικών Οχημάτων της Piaggio, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, θα υιοθετήσουν σταδιακά, το εξελιγμένο εργαλείο Texa Navigator TXB για τα διαγνωστικά των ηλεκτρονικών μερών.

Το Navigator TXB έχει αναπτυχθεί απο την TEXA ειδικά για τις «αγορές» των μοτοσυκλετώνκαι των ελαφριών εμπορικών οχημάτων, και μπορεί αμέσως να αναγνωρίσει, συνδέοντάς το στην πρίζα διάγνωσης του οχήματος, οποιαδήποτε σφάλματα που έγιναν κατα την διάρκεια ηλεκτρονικών δυσλειτουργιών, προτείνοντας επιπλέον τη λύση στο πρόβλημα το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνουμε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις χρειάζονται, απο το σβήσιμο στα λαμπάκια service μέχρι και να φορτώσουμε καινούργιο λογισμικό διαχείρισης για τον κινητήρα ή για το κιβώτιο ταχυτήτων. Η ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση Bluetooth σημαίνει οτι το Navigator μπορεί επίσης να «τρέξει» δυναμικά test, αντικαθιστώντας ένα είδος μικρής εμβέλειας συστήματος τηλεμετρίας.

Η ανεπτυγμένη έκδοση για το δίκτυο της τεχνικής εξυπηρέτησης της Piaggio Group είναι το αποτέλεσμα έντονης συνεργασίας μεταξύ των ειδικών απο τις δυο Ιταλικές εταιρίες, και συμπεριλαμβάνει όλες τις τεχνικές και ηλεκτρονικές πληροφορίες όχι μόνο για την τρέχουσα γκάμα μοτοσυκλετών, scooters και εμπορικών οχημάτων, αλλά επίσης και για αυτά των προηγούμενων γενιών, συνολικά γύρω στα 100 μοντέλα.

Ο Bruno Vianello, Πρόεδρος και Ιδρυτής της TEXA δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ένας κατασκευαστής αναγνωρισμένου κύρους, όπως το Group της Piaggio, στην αιχμή της τεχνολογίας στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών στα δίτροχα οχήματα, μας γεμίζει υπερηφάνεια και είναι η ανταμοιβή για την σημαντική δέσμευση που έχουμε κάνει στον τομέα των μοτοσυκλετών. Στη διάρκεια των τελευταίων ετών η TEXA έχει στην πραγματικότητα δημιουργήσει μια που εστιάζει στην έρευνα και στην εξέλιξη των εργαλείων και στις λύσεις για τον τομέα τον μοτοσυκλετών, μια νεώτερη αγορά για εμάς συγκρινόμενη με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που αποτελεί ταυτόχρονα μια πρόκληση με τον εξασφαλισμένο ρυθμό ανάπτυξής της».

Αυτή η συνεργασία έρχεται στο τέλος μιας εξαιρετικά θετικής περιόδου για την TEXA, με την επιτυχή διεθνή έναρξη μιας νέας γενιάς εργαλείων σχεδιασμένα με την συνεργασία της Google: o ερχομός μιας νέας εποχής στα διαγνωστικά της αυτοκίνησης, με την TEXA να έχει κερδίσει το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο Frost & Sullivan σαν την πιο καινοτόμο εταιρία στην αγορά της.

Η TEXA ιδρύθηκε το 1992 στο Monastier di Treviso, και είναι τώρα ο ηγέτης στην σχεδίαση και στην παραγωγή διαγνωστικών εργαλείων για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εμπορικά οχήματα. Η TEXA λειτουργεί παγκοσμίως μέσω ενός εκτενούς δικτύου διανομέων και πουλάει τα προϊόντα της κατευθείαν στην Ισπανία,στην Γαλλία, στην Μεγάλη Βρετανία, στην Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ρωσία και στην Αμερική μέσω των θυγατρικών της εταιριών. Κατα την παρούσα περίοδο η TEXA απασχολεί περίπου 420 άτομα σε όλο τον κόσμο ένα νέο εργατικό δυναμικό (ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 32 έτη), 45% των οποίων είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων περίπου 90 μηχανικών και ειδικών που απασχολούνται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης.

Επόμενο άρθρο »

Giannelli IPERSPORT & Carby

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Super 8 “Racing Devil”

Χορηγοί