• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει Spies o Poncharal που «βλέπει» και Simoncelli
«Ξέρω ότι το 2010 ο Ben θα έρθει στα MotoGP. Θα μου άρεσε πολύ να τον έχω στην ομάδα μου»
Νέα 21/03/2009 - 12:43
Tο νέο μεγάλο όνομα των αγώνων μοτοσικλέτας δεν τρέχει στα MotoGP, αλλά στα WSBK. Ο λόγος για τον Ben Spies τον οποίο η Suzuki έχασε μέσα από τα χέρια της...

Ο Αμερικανός αναβάτης κάνει φέτος το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike οδηγώντας για λογαριασμό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha και ήδη έχει καταφέρει στους δύο πρώτους γύρους της σεζόν να κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα σκέλη που έχουν γίνει.

Στη Yamaha παρακολουθούν στενά την πορεία του νεαρού για τον οποίο ο Kevin Schwantz έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προσπαθώντας να πείσει τους ανθρώπους της Suzuki να επενδύσουν πάνω του και να τον πάρουν στα MotoGP.

Τo 2010 ο 24χρονος οδηγός αναμένεται να μεταπηδήσει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα των δύο τροχών με το εργοστάσιο του Iwata να έχει τον πρώτο λόγο.

Αν μάλιστα από την επόμενη σεζόν ισχύσει ο νέος κανονισμός που δεν θα επιτρέπει σε έναν rookie να τρέξει για μια εργοστασιακή ομάδα, τότε η «δορυφορική» Monster Yamaha Tech 3 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Spies.

Ο Herve Poncharal περιμένει πως και πως τον Αμερικανό να έρθει στην ομάδα του και σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως είχε ήδη συζητήσει τόσο μαζί του όσο και με τον Marco Simoncelli, το ενδεχόμενο να πάρει από φέτος έναν από τους δύο στην ομάδα του.

Τελικά ο μεν Spies αποφάσισε να πάει στα Superbike, ο δε Simoncelli να μείνει για ακόμα μια χρονιά στα 250cc.

«Συζητήσαμε για λίγο τόσο με τον Ben όσο και με τον Marco Simoncelli με σκοπό να έρθει κάποιος στην ομάδα φέτος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ben ξέρω ότι το 2010 θα έρθει στα MotoGP. Θα μου άρεσε πολύ να τον έχω στην ομάδα μου», δήλωσε ο Γάλλος team-manager.

Τα συμβόλαιο των Colin Edwards - James Toseland λήγουν στο τέλος της σεζόν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν κάποιος από τους δυο θα μείνει ή όχι στην ομάδα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία τους στο φετινό Πρωτάθλημα...

 

Επόμενο άρθρο »

«Από το 2010 καταργούνται οι δοκιμές της Παρασκευής»

« Προηγούμενο άρθρο

O Hopkins στο WSBK με Ηonda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα