• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δημιουργήθηκε Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών
Στο Ταμείο αυτό θα μπορεί κάθε μοτοσυκλετιστής που έχει ανάγκη για θεραπεία ή εγχείρηση μετά από τροχαίο ατύχημα, να αποταθεί και να πάρει οικονομική ενίσχυση.
Νέα 28/03/2009 - 16:17
Το MotoGrandPrix club δημιούργησε το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών, ένα ταμείο στο οποίο θα αποταμιεύονται όλα τα κέρδη από τη λειτουργία της Fast & Safe Riding Experience, καθώς και δωρεές από τα μέλη και τις εταιρίες του χώρου.

Στο Ταμείο αυτό θα μπορεί κάθε μοτοσυκλετιστής που έχει ανάγκη για θεραπεία ή εγχείρηση μετά από τροχαίο ατύχημα, να αποταθεί και να πάρει οικονομική ενίσχυση.

Ήδη ο Ορθοπεδικός Κώστας Πλατής προσφέρθηκε να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου. Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται.

Οι υπεύθυνοι του MotoGrandPrix club θα φροντίζουν ώστε το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών να ενισχύεται και από δωρεές εταιριών και μελών και με έσοδα από ανάλογες εκδηλώσεις, ώστε ο κόσμος της μοτοσυκλέτας να αποδείξει έμπρακτα ότι έχει τη διάθεση και το σθένος να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Ήδη κάποια VIP μέλη του MotoGrandPrix club πρόσφεραν τις πρώτες δωρεές και το ταμείο ξεκινάει με 3,000 Ευρώ απόθεμα!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: “BMW 135i” το 1ο βραβείο!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Τοπική ώρα 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα