• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της Cardion AB
Με τη σφραγίδα του Γάλλου σχεδιαστή Sebastien Arputzo
Νέα 26/01/2013 - 13:02

H Cardion AB Motoracing παρουσίασε επίσημα τη νέα της ART μοτοσυκλέτα με τα νέα χρώματα, την επιμέλεια των οποίων είχε ο Γάλλος σχεδιαστής Sebastien Arputzo.

 

Τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε γνωστό ότι η Τσέχικη ομάδα θα άλλαζε στην Aprilia CRT μοτοσυκλέτα, μετά από μια απογοητευτική χρονιά με τη Ducati GP12. Ο ίδιος ο Karel Abraham δεν είχε μείνει ευχαριστημένος με τη Desmosedici και αποφάσισε να πάει στην ομολογουμένως πιο ανταγωνιστική CRT μοτοσυκλέτα του grid. Ο 23χρονος αναβάτης – ο οποίος έδωσε το παρόν στο τεστ της Βαλένθια – θα βρίσκεται και στη Sepang σε 10 ημέρες περίπου, ωστόσο δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις δυο έξτρα ημέρες που έχει δώσει η Dorna για τις ομάδες που θα χρησιμοποιούν τη νέα ηλεκτρονική της Magneti Mirelli, μιας και η ομάδα του θα αγωνιστεί με ηλεκτρονικά της Aprilia.

 

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά τα τεστ, σαν να είχαμε κανονικό αγώνα!», σχολίασε ο νεαρός Τσέχος οδηγός. «Θέλω να δω που είμαστε, σε σχέση με τους πιο γρήγορους αναβάτες των CRT. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το τεστ της Βαλένθια ήταν θετικές, ειδικά όσον αφορά στα ηλεκτρονικά, τα οποία μας έδωσαν λίγο περισσότερη τελική. Αυτόν το χειμώνα προπονήθηκα στη φυσική μου κατάσταση για να είμαι έτοιμος τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Pesek (σ.σ. ο Lukas Pesek θα αγωνιστεί με την IodaRacing), θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία η οποία εν πολλοίς θα κριθεί στις μοτοσυκλέτες!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi, Lorenzo, Jarvis μαζί και πάλι

« Προηγούμενο άρθρο

1ο Video: Wrooom 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα