• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi, Lorenzo, Jarvis μαζί και πάλι
Στην Τζακάρτα η ομάδα της Yamaha
Νέα 26/01/2013 - 19:00

Οι εργοστασιακοί οδηγοί της “Yamaha Factory Racing”, οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση φέτος στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Μαζί τους ο Γενικός Διευθυντής Αγωνιστικού της Ιαπωνικής εταιρίας, ο Lin Jarvis, που με της χορηγίες φέτος να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. 

Στις δηλώσεις τους οι τρεις τους, τόνισαν ότι τους αρέσει το νέο λογότυπο “Semakin Di Depan” (η χορηγία της Yamaha Ινδονησίας) και ειδικότερα είπαν:

 

Jorge Lorenzo: "Μου αρέσει να έρχομαι εδώ στην Ινδονησία, με τον πολύ καλό καιρό. Με χαλαρώνει το να βρίσκομαι σε αυτήν τη χώρα. Αισθάνομαι πολύ θετικά για τη σεζόν του 2013 και πιστεύω ότι η άφιξη του Valentino στην ομάδα είναι καλή και έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Ξέρω ότι είναι πολύ ταλαντούχος οδηγός. Νομίζω ότι έχουμε μεγάλη πιθανότητα να είμαστε και πάλι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Θα είναι πολύ δύσκολα, όπως πάντα, είναι η πιο σκληρή κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι με τις πιθανότητές μας και είμαστε στα φαβορί”.

 

Valentino Rossi: "Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια! Δεν μπορώ να περιμένω την ευκαιρία να οδηγήσω την Μ1. Νομίζω ότι η ομάδα Yamaha Factory Team θα είναι πολύ δυνατή φέτος με μένα και τον Jorge. Εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι λίγο ήσυχος και να προσπαθήσω να καταλάβω το επίπεδό μου πάνω στη μοτοσυκλέτα, μετά το πρώτο τεστ. Η τελευταία μου νίκη σε Grand Prix είναι το 2010, έτσι ο πρώτος στόχος μου είναι να ξανανέβω πάνω στο βάθρο, όσο γρηγορότερα γίνεται και να προσπαθήσω να κερδίσω έναν αγώνα”.

 

Lin Jarvis: "Είναι πραγματικά ωραίο το να είμαστε εδώ στην Ινδονησία και να βλέπουμε τόσο φίλους και υποστηρικτές της ομάδας. Φέτος συγκροτήσαμε την ομάδα για την πρόκληση του 2013 με τους Jorge Lorenzo και Valentino Rossi πίσω στην “σούπερ ομάδα” της Yamaha. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για μας το να είμαστε εδώ με τους οδηγούς μας και να έχουμε ένα φανταστικό νέο λογότυπο “Semakin Di Depan”, μου αρέσει το νέο στυλ”.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στο βάθρο στο Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Cardion AB

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα