• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Stoner στα αυτοκίνητα!
Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του ο ίδιος ο Αυστραλός
Νέα 28/01/2013 - 10:56

«Μην πιστεύετε οτιδήποτε διαβάζετε! Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμα αλλά βέβαια τα V8 Supercars είναι μια επιλογή. Θα σας ειδοποιήσω τι θα κάνω!», έγραφε στο twitter ο Stoner την περασμένη εβδομάδα, όταν είχε διαρρεύσει – πρόωρα – η ιστορία ότι θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Dunlop.

 

Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και ο ίδιος ο Αυστραλός επιβεβαιώνει ότι θα λάβει κανονικά μέρος στο Dunlop Series! Σε μια νέα του συνέντευξη στη Sunday Daily Telegraph, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε ότι έχει υπογράψει για να αγωνιστεί ένα χρόνο με ένα Commodore V8, με χορηγό τη Red Bull.

 

«Θα είναι μια δοκιμαστική χρονιά για να δω πώς θα τα πάω και αν θα μου αρέσει το άθλημα», σχολίασε ο Αυστραλός. «Θα σεβαστώ το συμβόλαιο, αλλά παράλληλα δεν θα δοθώ 100% γιατί μπορεί τελικά να μην μου ταιριάζει. Είχα αποφασίσει να πάρω μέρος στο 75% των αγώνων, αλλά τελικά θα συμμετάσχω σ’ όλους». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει ένα Bathurst 1000. «Αμφιβάλλω αν θα με θέλει κανείς εκεί, αλλά δεν το αποκλείω. Είναι το όνειρο κάθε Αυστραλού να οδηγά εκεί!».

 

Τέλος, ο Casey μίλησε για έναν παλιό τραυματισμό στην πλάτη του, από τον οποίο υποφέρει ακόμα, για το φόβο που είχε όταν αγωνιζόταν, για ποιόν λόγο δεν του αρέσει η κατεύθυνση που παίρνει το MotoGP και τα δηκτικά σχόλια των οπαδών και των επισήμων του Πρωταθλήματος για την ειλικρίνειά του.

 

Επόμενο άρθρο »

Η απάντηση του Brivio

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στο βάθρο στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα